معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اظهار داشت: در این آزمون برای نیروهای شرکتی، قراردادی و کسانیکه به طور مستقیم به ارائه خدمات سلامت و مراقبت از بیماران کرونایی پرداخته اند؛ امتیازات ویژه ای در نظر گرفته می شود که در دفترچه های آزمون به جزئیات آن اشاره شده است.
طرهانی نژاد گفت: از تعداد ۸۲۵ نفر دارای مجوز، تعداد ۹۶ نفر بهورز و ۷۲۹ نفر به سایر رشته های بهداشتی، درمانی، آموزشی و فرهنگی اختصاص یافته است.
وی افزود: در این آزمون جذب ۱۷۱ نفر پرستار، ۵۲ نفر پزشک، ۷۳ نفر ماما، ۱۳۰ نفر فوریت های پزشکی، ۹۰ نفر کارشناس بهداشت خانواده، محیط و حرفه ای، ۳۷ نفر کارشناس آزمایشگاه، ۳۷ نفر مبارزه با بیماری ها، ۳۳ نفر کارشناس فناوری اطلاعات سلامت و مابقی به سایر رشته های بهداشتی و درمانی اختصاص یافته است.
طرهانی نژاد گفت: ثبت نام داوطلبان برای شرکت در این آزمون هم اکنون شروع شده و تا روز پنجشنبه ۲۵ دیماه ۹۹ ادامه دارد و تاریخ برگزاری امتحان هم روز جمعه ۲۴ بهمن ماه ۹۹ می باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اضهار داشت: در مجموع ۳۹ هزار نفر نیروی جدید پس از طی مراحل قانونی جذب دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز بهداستی و درمانی سراسر کشور می شوند.