مهدی علیزاده بیان داشت: از همان ابتدای ورودم به شرکت، بیمه پالایشگاه برای من بسیار موضوع حیاتی بود و نیاز میدیدم که آن را بررسی کنم.
وی افزود: در همین راستا در وهلهی نخست بیمهنامه درمانی کارکنان را مطالعه کردیم و به این موضوع رسیدیم که نوع قرارداد، با آییننامهی بیمهی مرکزی مغایرت دارد و این موضوع به ضرر شرکت و کارکنان است.
مدیر ریسک شرکت نفت ستاره خلیجفارس ادامه داد: در این وضعیت موضوعات را اصلاح کردیم و ضمن اعلام موارد اصلاحی به بیمهگر، قراردادی جدید بر اساس نظرات کارشناسی ما منعقد شد و توانستیم قرارداد را تا جای ممکن بدون قید و شرط کنیم.
وی اضافه کرد: در بیمهی اموال شرکت نیز نرخ ریسک پالایشگاه و همچنین نسخهی پیشنویسی که برای همهی پالایشگاههای کشور از سوی بیمهگر و در شرایط غیرتحریمی و به زبان لاتین نوشته شده بود، توجهمان را جلب کرد و تلاش کردیم تا نواقص موجود در آن را برطرف کنیم.
علیزاده با بیان اینکه نرخ ریسک در هزینهی بیمه بسیار تأثیرگذار است، تشریح کرد: هرچه نرخ ریسک پایینتر بیاید حق بیمهی پرداختی نیز کاهش خواهد یافت.
مدیر ریسک شرکت نفت ستاره خلیجفارس گفت: نرخ ریسک پالایشگاه در سال ۱۳۹۶ ۱.۳۵ بود که توانستیم آن را در ماههای پایانی سال ۱۳۹۷ به ۱.۳ برسانیم و در سال ۱۳۹۸ نیز با حفظ همین رویکرد، تلاش خود را بیشتر کردیم و توانستیم نرخ ریسک را از ۱.۳ به ۱.۲۵ برسانیم.
وی با اشاره به اینکه کاهش ریسک تنها مبتنی بر فعالیت مدیریت ریسک نیست، تأکید کرد: کار ما معرفی کامل مجموعه اقدامات اصولی صورت گرفته در سطح پالایشگاه به بیمهگر است و این روند نزولی ریسک نتیجهی تلاش بیوقفه و زحمات و اقدامات همکارانمان در حوزههای مختلف است.
علیزاده افزود: در پایان سال گذشته نیز نرخ ریسک پالایشگاه را به ۱.۲ رساندیم و اگر با همین روند پیش برویم میتوانیم تا دو سال آینده به نرخ ریسک ۱.۱ برسیم که در نوع خود اقدامی سترگ در جوانترین پالایشگاه کشور است.
انتهای پیام/