احمد پایداردر نشست با رئیس دانشگاه علمی کاربردی هرمزگان و رئیس اداره پژوهش و فناوری این دانشگاه با اشاره به چگونگی پیوستن شهر بندرعباس به شبکه جهانی شهرهای خلاق یونسکو، ظرفیت های فرهنگی ، اجتماعی ، هنری و اقتصادی مرکز استان هرمزگان را قابل توجه خواند و گفت :رونق کسب و کار کارآفرینان حوزه صنایع دستی و آیین های فاخر سنتی بندرعباس از اهداف اصلی مرکز خلاقیت شهرداری است و این مرکز با افتخار از دانشگاهیان و مفاخر برای گسترش این حوزه ، دعوت می کند .
وی بیان داشت :دانشگاه علمی کاربردی هرمزگان از جمله مراکز مهم علمی است که می تواند برای سرعت بخشیدن به تحقق اهداف شهر خلاق ، پیشرو باشد .
مدیر مرکز خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری بندرعباس اظهار امیدواری کرد :طرح های مشترک شهرداری بندرعباس و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان ، در میان مدت بتواند در تحقق این اهداف ، تاثیر گذار باشد .
در این نشست ، “مهدی میرزاده کوهشاهی” رئیس دانشگاه علمی کاربردی هرمزگان پیوستن شهر بندرعباس به شبکه جهانی شهرهای خلاق یونسکو را فرصتی برای گسترش دانش ، معرفی جهانی بندرعباس ، رونق کسب و کار و توسعه گردشگری شهر خلاق دانست و آمادگی این دانشگاه را برای همکاری همه جانبه در راستای توسعه پایداری شهری بر مبنای مشارکت دانشگاهیان ، فرهنگیان ، شهروندان و اصحاب فرهنگ و هنر اعلام کرد . “سلمان کمالی زاده” رئیس اداره پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان نیز از پژوهش و کار علمی و تحقیقاتی بعنوان زیر بنای توسعه یاد کرد و گفت : این اداره با بهره گیری از خلاقیت دانشجویان و پژوهشگران دانشگاهی آمادگی دارد طرح های مشترک خلاقانه را برای پیشبرد اهداف شهر خلاق بندرعباس به ویژه در زمینه گسترش صنایع دستی و هنرهای بومی ، اجرا کند . اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک و امضای تفاهمنامه همکاری از جمله مصوبات این نشست بود .
شهر بندرعباس، پارسال به شبکه جهانی شهرهای خلاق یونسکو در حوزه صنایع دستی و آیین های سنتی پیوست.
انتهای پیام/