تخصصی حوزه مسکن، بیست و هشتمین همایش سالانه این مؤسسه خیریه به دلیل شیوع بیماری کرونا و ممنوعیت برپایی همایشها به صورت غیر حضوری و با همکاری مرکز سیمای اصفهان برگزار شد.
این همایش هر ساله با حضور ۴۰۰ الی ۵۰۰ نفری خیران اصفهانی برگزار میشد و کمک حاصل از آن برای حل مشکل مسکن نیازمند در سطح شهر اصفهان هزینه میشد.
امکان حضور همگانی در همایش سالانه بهترین مزیت همایش غیرحضوری بود
حسینعلی صرافان، مدیرعامل مؤسسه خیریه امام حسین علیه السلام در این ارتباط با بیان اینکه برگزاری همایش سالانه غیر حضوری این مؤسسه خیریه در راستای دیگر اقداماتی که در این مؤسسه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در بستری فضای بوده است، اظهار داشت: برگزاری غیرحضوری این همایش برای ما مایه خرسندی است چرا که با این اقدام افراد زیادی امکان حضور در این همایش را داشتند.
وی با بیان اینکه برگزاری این همایش با استفاده از ظرفیت سیمای مرکز استان میتواند نسبت به معرفی بیشتر مؤسسه خیریه به همشهریان کمک قابل توجهی داشته باشد، افزود: در سالهای آینده نیز چنانچه شرایط بیماری کرونا اجازه دهد در کنار همایش حضوری همایش مجازی را نیز خواهیم داشت.
مدیرعامل مؤسسه خیریه امام حسین علیه السلام با بیان اینکه تمام کمکهای واریزی به حسابهای این مؤسسه خیریه به صورت شفاف در رسانه این مؤسسه به صورت سالانه بارگذاری میشود، افزود: شفافیت اصل اساسی در مؤسسه خیریه امام حسین علیه السلام است و میتوان گفت راز موفقیت ما نیز همین امر است.
وی در ادامه با بیان اینکه ساخت مسکن ارزان را در کنار ارائه کمک هزینه خرید، کمک هزینه تعمیر ودیعه مسکن در دستور کار داریم، افزود: تاکنون با همت خیران این مؤسسه خیریه ۲۳۰ واحد را به بهره برداری رساندهایم و ۱۱۰ واحد دیگر نیز در سال ۱۴۰۰ تحویل متقاضیان خواهد شد.
صرافان اضافه کرد: خوشبختانه در بیست و هشتمین همایش سالانه مؤسسه خیریه امام حسین علیه السلام که به صورت مجازی برگزار شد ۷۰۰ میلیون تومان برای تأمین مسکن نیازمندان هدیه کردند.
عشق و خیر دو عصاره فرهنگ ایرانی است
همچنین اسماعیل آذر، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری فرهنگیان که به عنوان مجری بیست و هشتمین همایش سالانه مؤسسه خیریه امام حسین علیه السلام، تخصصی حوزه مسکن در این همایش حضور یافت با بیان اینکه عصاره فرهنگ ایرانی در دو واژه عشق و خیر خلاصه میشود، اظهار داشت: خوشبختی ما در یک جامعه به دیگری وصل است و وقتی میتوانیم به خدا وصل باشیم که دیگران هم موفق باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه اعتقاد خاصی به مؤسسه خیریه امام حسین علیه السلام دارم، اضافه کرد: فعالان این مؤسسه هر کدام یکی از قطبهای صنعتی کشور هستند و از این رو آنها چراغی را روشن کردهاند که خودشان از داراییشان آن را روشن نگه داشته و دیگران را نیز به مشارکت در آن دعوت میکنند.
این استاد ادبیات فارسی بر این باور است چنانچه بتوانیم زمانی که دارایی مان در اختیارمان است از آن ببخشیم به آرامش میرسیم، ابراز داشت: خیریه امام حسین در زمینه مسکن کار میکند، مسکن مهمترین نیاز هر انسانی است چرا که همه انسانها با وجود داشتن سقفی برای خود احساس آرامش میکنند و ما میتوانیم با همکاری هم این آرامش را به نیازمندان هدیه کنیم.
سید احمد فتحی نیز از خیران مؤسسه خیریه امام حسین علیه السلام است، وی که همراه با همسرش در این همایش شرکت کرده اظهار داشت: من خودم مستأجر هستم اما سالهاست که آجر مورد نیاز پروژههای ساختمانی این خیریه را تأمین میکنم چرا که با این کار به آرامش میرسم.
این خیر با بیان اینکه تشویق دیگران به کار خیر باید از سوی خیران انجام شود، ادامه داد: در این زمینه باشد همه دوستان و آشنایانی که توان مالی برای کمک دارند را در این شادمانی سهیم کنیم تا زنجیره کار خیر هر روز در جامعه گستردهتر شود.
انتهای پیام/