رضا رزاقی، اظهار کرد: دانش آموزان برای اینکه بتوانند در طول روز فعال بوده و یادگیری لازم را داشته باشند، باید سه وعده غذایی اصلی صبحانه، ناهار و شام را به همراه دو میان وعده غذایی مانند شیر، میوه و مغزها را استفاده کنند.
وی تصریح کرد: دانش آموزان بهتر است به جای استفاده از میان وعدههای شور یا شیرین، از جایگزینهای سالم آنها مانند خشکبار، پنیر و گردو، ماست، تکههای میوه و میوههای خشک استفاده کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با تأکید بر نهادینه کردن فرهنگ عادتهای غذایی سالم در خانواده، گفت: برنامه غذایی متنوع و مغذی شامل غلات کامل، میوهها، سبزیها، حبوبات، مغزها و لبنیات کمچرب است که میتواند مراحل رشد و تکامل فرزندان را تأمین کند.
رزاقی، خواب شبانه در سلامت انسان را مهم توصیف و تصریح کرد: مدت زمان خواب کافی برای دانش آموزان شش تا هشت ساعت است که باید در ابتدای شب انجام شود.
وی افزود: صبحانه، مهمترین وعده غذایی دانش آموزان است. مصرف مواد غذایی شیرین در وعده صبحانه قدرت یادگیری دانش آموزان را کاهش میدهد و بهتر است در صبحانه از نان سنگک همراه با ترکیبات پروتئینی مانند تخممرغ آبپز، پنیر همراه با گردو و … استفاده شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: تاکنون ارتباطی بین غذا یا بستههای غذایی با انتقال کرونا یافت نشده، اما احتمال دارد که افراد در تماس با سطوح یا اشیاء آلوده به ویروس و سپس لمس صورتشان مبتلا شده و این خطر زمانی بیشتر میشود که افراد در تماس با دیگران هنگام خرید یا دریافت مواد غذایی توسط پیک قرار میگیرند.
رزاقی تاکید کرد: در این دوران از دادن نوشیدنیهای شیرین به خصوص نوشابههای گازدار، فست فودها، تنقلات، انواع کیک، کلوچه، شکلاتهای مختلف و …، به فرزندان خودداری شود.
انتهای پیام/