ایسنا و به نقل از آس، ابتلای تعداد زیادی از بازیکنان به کووید ۱۹ در اردوی تیم های ملی باعث ناراحتی زیاد باشگاه ها شده است. خیلی از افراد می پرسند آیا درست است که در بحران کرونا بازیکنان را به تیم های ملی بدهند. علاوه بر بازیکنان که به این ویروس مبتلا می شوند باشگاه ها نیز به دلیل تعدد مبتلایان آسیب می بینند، اتفاقی که در فیفا دی نوامبر رخ داد. آن ها نمی توانند تا منفی شدن تست هایشان با تیم های باشگاهی خود بازی کنند که این اتفاق یک فاجعه برای باشگاه ها به حساب می آید.
برنامه تیم ها مشخص است. آن ها تمام تلاش خود را می کنند تا اعضای تیم خود را در حباب هتل ها، کمپ های ورزشی و … سلامت نگه دارند و زمانی که رقابت های ملی فرا می رسند همه چیز می رود روی هوا.
لوییس سوارس یکی از بازیکنانی است که در اردوی تیم ملی اروگوئه به کووید ۱۹ مبتلا شد و دیدار حساس اتلتیکومادرید برابر بارسلونا را از دست خواهد داد. همچنین محمد صلاح نمی تواند در دیدار لیورپول برابر لسترسیتی بازی کند.
در فیفا دی اکتبر کریستیانو رونالدو به کرونا مبتلا شد که تعداد زیادی بازی را با یوونتوس از دست داد از جمله دیدار مهم مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا.
وردربرمن نخستین تیم بزرگ بود که از دادن بازیکنانش به تیم های ملی اجتناب کرد. مدیران این باشگاه اعلام کردند: “می دانیم بازیکنان می خواهند برای کشورشان بازی کنند اما نمی توانیم در این شرایط ریسک کنیم.” دیگر تیم آلمانی آرمینیا بیلفلد بود که چنین تصمیمی را گرفت.
در آخرین فیفا دی تعداد تست های مثبت بالا بود. اگر یکی از بازیکنان ملی پوش به این ویروس مبتلا شود دیگر بازیکن و باشگاهش در معرض خطر ابتلا قرار می گیرند. خیلی بعید است که یک عضو مبتلا شود و روی دیگران تاثیر نگذارد. اتفاقی که برای اوکراین، کرواسی، اکوادور و اروگوئه (۱۴ بازیکن مبتلا) رخ داد نشان داد مسائلخوب پیش نمی روند. به عقیده خیلی ها چنین ریسکی نیاز نیست چون سخت گیری های درون باشگاه و لیگ ها در تیم های ملی دیده نمی شود. بهترین مثال در رابطه با این موضوع آمار مبتلایان در این هفته است.
انتهای پیام