وی با بیان اینکه بازماندههایی از جنگلهای زاگرسی در استان همدان وجود دارد که به دنبال احیا و گسترش آن هستیم، افزود: در دو ناحیه رویشی در همدان شامل جنوب استان و در مناطقی مانند نهاوند، تویسرکان، اسدآباد و ملایر و در شمال استان و منطقه فامنین نوارهای باریکی از جنگلهای زاگرسی دیده میشود به همین منظور طرحهای توسعهای در حوزه جنگلکاری تهیهشده و در حال انجام است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان در این راستا خاطرنشان کرد: معدود جنگلهای جنوب استان همدان بازمانده جنگلهای زاگرسی و جنگلهای شمال استان همدان نیز بازمانده از جنگلهای ایرانی و تورانی هستند به همین دلیل سال گذشته در جنوب استان بهویژه منطقه نهاوند طرح بومسازگان جنگلها را اجرا کردیم.
وی ادامه داد: امسال نیز طرح توسعه و غنیسازی جنگلها را در استان همدان اجرایی کردهایم که وسعت اجرای آن بیش از ۵۰۰ هکتار از طرح جنگلکاری یک هزار هکتاری استان همدان را شامل میشود.
این مسئول، ارتقای تاج پوشش جنگلهای استان همدان را مهمترین هدف این سازمان از اجرای طرحهای جنگلکاری، توسعه و غنیسازی جنگلها دانست و افزود: در تلاشیم با احیای مناطق جنگلی استان همدان و متراکم سازی آنها از ظرفیتهای موجود در جنگلها بهرهمند شویم.