احمد پایدار افزود: پس از تصمیم برای پیوستن بندرعباس به شبکه شهرهای خلاق یونسکو، نخستین اقدام شهرداری در همین راستا راه اندازی مرکز خلاقیت و فناوری های نوین بود و برنامه ریزی برای پیوستن به شبکه جهانی با همکاری شماری از پژوهشگران،نخبگان و مدیران ستادی شهرداری آغاز شد .
وی بیان داشت: نشست با دبیر کل ومدیران کمیسیون ملی یونسکو برای بررسی زمینه های پیوستن به شبکه جهانی شهرهای خلاق در دستور کار قرار گرفت و حوزه صنایع دستی و آیین های سنتی بعنوان موضوع پیوست یونسکو انتخاب شد.
مدیر مرکز خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری بندرعباس با اشاره به راه اندازی پنج شنبه های صنایع دستی و آیین های سنتی بندرعباس در بلوار ساحلی با حضور چشمگیر کارآفرینان و خلاقان این حوزه گفت : همزمان با برگزاری این برنامه ها جمع آوری مدارک وتکمیل پروپوزال و فرم های پیوستن به شبکه جهانی شهرهای خلاق یونسکو نیز در دستور کار قرار داشت.
وی ادامه داد : برنامه ریزی برای آموزش، نمایش و فروش صنایع دستی، نشست های مشترک با دستگاه های دست اندرکار و گروه های اجتماعی و کارآفرینان، همچنین هم افزایی با بخش خصوصی و سازمانهای مردم نهاد از دیگر برنامه های سال گذشته مرکز خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری بندرعباس بود.
احمد پایدار با بیان اینکه با اعلام رسمی پیوستن شهر بندرعباس به شبکه جهانی شهرهای خلاق یونسکو در حوزه صنایع دستی و آیین های سنتی در آبان ماه سال گذشته ، تلاش برای معرفی این هنرهای خلاق به جهان،دو چندان شد و برنامه ریزی در این حوزه ، وارد مرحله ای تازه شد.
مدیر مرکز خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری بندرعباس برگزاری نمایشگاه صنایع دستی بندرعباس، گفتگو با رسانه های خبری، نشست با هیئت علمی دانشگاه علمی کاربردی ، حضور پررنگ در دهه فرهنگی بندرعباس و تشکیل کارگروه هنرهای محلی از جمله اقداماتی بود که همزمان با پیوستن شهر بندرعباس به شبکه جهانی شهرهای خلاق یونسکو از سوی مرکز خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری بندرعباس در سال۹۸ انجام شد.
وی راه اندازی کارگروه صنایع دستی دریایی و لباس های سنتی، برگزاری جشنواره صنایع دستی کندوره با هدف گذاری اشتغال و رونق کسب و کار ، امضای تفاهمنامه همکاری با اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان ،آیین پلاک کوبی شهر خلاق با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ایران و حضور در نشست توسعه گردشگری شهرهای خلاق کشور رااز دیگر برنامه های این مرکز اعلام کرد.
پایدار همچنین به حضور در نمایشگاه ملی صنایع دستی ایران باشکوه،آموزش مجازی صنایع دستی، آگاهی بخشی از طریق رسانه ها، برنامه ریزی برای راه اندازی بازار مجازی صنایع دستی بندرعباس ، پیگیری برنامه های اجرایی اعلام شده به یونسکو، راه اندازی کمیته نرخ گذاری و تایید اصالت صنایع دستی، جشنواره نمادواره های شهر خلاق، نام نویسی دوره های تخصصی ساخت گیتارکلاسیک و فلامنکو ،نام نویسی دوره های صنایع دستی با مشارکت بخش خصوصی و هم اندیشی با انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی هرمزگان در راستای گسترش صنایع دستی توسط این مرکز در سال گذشته اشاره کرد .
وی تصریح کرد: حمایت از طرح های خلاقانه صنایع دستی،راه اندازی اتاق فکر،طرح ترویج غذاهای سنتی بندرعباس با مشارکت بخش خصوصی،طرح مجازی آشنایی با آیین های سنتی ، طرح توسعه گردشگری خلاق و امضای تفاهمنامه با بخش خصوصی و پیگیری طرح نوآوری در صنایع دستی بندرعباس و تلفیق سنت و مدرنیته از دیگر برنامه های این مرکز در یک سال اخیر بوده است.
انتهای پیام/