به لحاظ گروه سنی، بیشترین فراوانی به ترتیب به گروه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال با ۵/۴۴ درصد، ۴۰ تا ۵۰ سال با ۵/۲۴ درصد و گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال با ۸/۱۹ درصد اختصاص دارد. ۲۲ درصد دارای قرارداد دائم و ۷۸ درصد دارای قرارداد موقت هستند. ۶۱/۳ درصد در بخش خدمات، ۲/۳۳ درصد در بخش صنعت و ۹/۱ درصد در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت بوده اند.پنج استان تهران، فارس، اصفهان، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی، به ترتیب با ۱۶۸۴۰۴، ۸۸۹۳۴، ۷۴۹۷۵، ۵۷۶۳۴ و ۵۱۸۳۴ نفر، بیشترین تعداد ثبت نام شدگان در سامانه بیمه بیکاری را به خود اختصاص داده اند. استانهای اصفهان، فارس و زنجان به ترتیب با ۸/۱۲ درصد، ۱۲/۱۰ درصد و ۶۵/۹ درصد بیشترین نسبت ثبت نام شدگان به جمعیت تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی را به خود اختصاص داده اند.
۵/۷۵ درصد از افراد ساکن مناطق شهری و ۱/۲۰ درصد ساکن مناطق روستایی هستند. از میان این افراد، معادل ۳/۱ درصد دارای معلولیت تحت پوشــش ســازمان بهزیستی هستند و ۱۱۸۷ نفر، معادل ۱۴/۰ درصد، دارای بیماری خاصی هستند. از بین ثبت نام کنندگان، ۹۵۷ نفر مســتمری بگیر صندوق بازنشستگی کشــوری و ۴۶۱ نفر مستمری بگیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، و ۱۴۹۶۶ نفر بیمه پرداز این صندوق هستند.
۷۶۵۱۱۷ نفر، معادل ۷/۸۷ درصد، بیمه پرداز ســازمان تأمین اجتماعی بوده اند. همچنین، ۲۱۱۸ نفر معادل ۲۴/۰ درصد مستمری بگیر سازمان تأمین اجتماعی محسوب میشوند. ۳/۱۵ درصد، معادل ۱۳۲۹۸۱ نفر، دارای عضویت در بیمه سلامت همگانی هستند. ۴/۹۳ درصد از این متقاضیان در فروردین ماه ۱۳۹۹ یارانه دریافت کرده اند و فقط ۴/۶ درصد آنان در این ماه یارانه دریافت نکرده اند.بیش از ۹۹ درصد از افرادی که در این سامانه به عنوان متقاضی بیمه بیکاری ثبت نام کرده اند، تسهیلات کرونا را دریافت نکرده اند. بیش از ۹۷ درصد از متقاضیان در سال ۱۳۹۸ هیچ سفر غیر زیارتی نداشته اند و صرفا حدود ۲ درصد از این افراد در این سال، یک یا دو سفر غیر زیارتی داشته اند. حدود ۶/۶۳ درصد از این افراد دارای هیچ خودرویی نبوده اند.به لحاظ وضعیت دهک درآمدی متقاضیان، نکته حائز اهمیت آن اســت که بیشترین فراوانی به دهکهای هشتم، نهم و دهم درآمدی اختصاص دارد. ۵/۲۴ درصد در دهک هشتم، ۲۱ درصد در دهک هفتم و ۹/۱۹ درصد در دهک نهم قرار دارند. کمترین فراوانی حدود ۱ درصد به دهکهای اول، دوم و سوم تعلق دارند.