stat counter
تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
  • کد خبر : 139144
  • 02 تیر 1399 - 16:19
7

مروری بر قوانین و مقررات ثبت شرکت در سال ۹۹

مروری بر قوانین و مقررات ثبت شرکت در سال ۹۹

ثبت برند یکی از کارهایی است که انجام آن می‌تواند مزایای فراوانی را برای مجموعه‌های تجاری به همراه داشته باشد.

قلم | qalamna.ir :

بنابر اعلام موسسه ثبت ملل، برخلاف قوانین مصوب سال ۹۸ که طبق آن، برای ثبت شرکت نیاز بود تا تمام مدارک شناسایی اعضا، برابر اصل شده و از طریق پلیس +۱۰ اقدام به اخذ گواهی سوءپیشینه کرده و تمام این مدارک را به سامانه ثبت شرکت‌ها ارسال کرد، در سال ۹۹ فقط با ارسال تصویر شناسنامه عکس‌دار و کارت ملی، از طریق سامانه مرکز ثبت شرکت‌ها، به‌صورت غیرحضوری، به‌راحتی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، اقدام به آغاز مراحل ثبت رسمی شرکت نمود؛ زیرا خوشبختانه با اتصال شبکه‌ای سامانه ثبت با سایر نهادها، در صورتی‌ که سوءپیشینه از فرد یا اعضای مؤسس، وجود داشته باشد، به‌صورت آنلاین مشخص و بررسی می‌گردد.

قوانین و مقررات ثبت شرکت در سال ۹۹

مراحل و قوانین ثبت رسمی شرکت‌ها، با توسعه تکنولوژی‌های ارتباطی آنلاین، در راستای افزایش رونق اقتصادی و تولیدات داخلی در سال جهش تولید و هم‌چنین برای تسهیل کارآفرینی، مقررات حقوقی ثبت، به شیوه‌ای تعیین می‌شود که صاحبان مشاغل، برای ثبت کار و شرکت خود، ترغیب شوند. دلیل اهمیت داشتن اقدام برای ثبت رسمی شرکت، در واقع مزیت‌های رسمیت یافتن شرکت‌ها از لحاظ تجاری، حقوقی و اعتباری است.

ثبت شرکت چه اهمیت و لزومی دارد؟

شرکت‌های ثبت‌شده در هر زمینه‌ای، دارای هویت رسمی و حقوقی هستند و از لحاظ قانونی معتبرند، فلذا در انجام فعالیت‌های تجاری و ارائه خدمات خود از وجه و ارزش قانونی برخوردار بوده و به مشکل نمی‌خورند و از طرف دیگر، بهره‌مندی از تاییدیه‌های رسمی و جواز قانونی، اعتماد کاربران و مخاطبین آن‌ها را، افزایش می‌دهد. در صورتی‌ که خلل یا مانع حقوقی برای شرکت ثبت‌شده به وجود بیاید، حل‌ و فصل آن راحت‌تر بوده و مطابق با موازین قانونی و تجاری کشور، با ضرر و زیان بسیار کمتر و خطرات و ریسک اندک، ممکن می‌گردد.

به این واسطه شرکت‌های ثبت‌شده می‌توانند در فهرست بورس قرار گرفته و سهام آن‌ها اعتبار حقوقی پیدا کند، از طرفی تمام قراردادها و اسناد آن‌ها، رسمیت حقوقی یافته و برنامه‌ها و استراتژی‌های شرکت، اعتبار قانونی می‌یابد و به این واسطه، امکان جذب سرمایه‌گذار معتبر و عقد قراردادهای بزرگ و سودآور برای اعضای شرکت، فراهم می‌شود.

انواع شرکت‌ها در قانون و مقررات ثبت شرکت در سال ۹۹

بر اساس قوانین مربوط به ثبت رسمی شرکت در سال جاری، انواع شرکت‌های ثبت‌شده به شرح زیر است:

شرکت دولتی که بیشتر از ۵۰ درصد سرمایه آن‌ها متعلق به دولت بوده و از قوانین کلی ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی تبعیت می‌کنند.

شرکت تجاری با مجوز فعالیت تجاری و اقتصادی که از مشارکت میان چند عضو با سهام و سمت مشخص، به وجود می‌آید.

شرکت مدنی نوعی شراکت فی‌مابین افراد و نهادهای با فعالیت مشترک و مکمل ایجادشده و سهم و سود و ضرر میآن‌همه شرکای آن یکسان است.

هدف شما از راه‌اندازی شرکت چیست؟

شرکت به معنای انجام فعالیتی مشترک میان چند فرد است که هر یک نقش و سهمی در این فعالیت دارند و بر طبق شرایط مشارکت، سود و ضرر و سهم و سمت هر یک مشخص است.

امروزه راه‌اندازی کسب‌وکارهای نوپا و مشاغل خلاقانه، امری رایج است و بسیاری از افراد با سرمایه اندک، بر اساس ایده کارآفرینی به راه‌اندازی حرفه خود اقدام می‌کنند و گاهی در این زمینه، با دیگران شریک می‌شوند. حال بر اساس تمام قوانین و مقررات و مزیت‌های ثبت قانونی شرکت و نیز بر اساس هدفی که شراکت شما و نیز ماحصل کسب‌وکاری که به‌صورت مشارکتی راه انداخته‌اید، باید تصمیم بگیرید که آیا الزامی به ثبت شرکت خوددارید یا خیر و در واقع پیش از اقدام برای ثبت، با آگاهی از تمام جنبه‌های قانونی و شرایط ثبت و یا عدم ثبت، هدف خود را از ثبت رسمی شرکت و کار خود، مشخص کنید.

شرایط ثبت رسمی شرکت‌ها

روند ثبت یک شرکت بر اساس قوانین و مقررات ثبت شرکت در سال ۹۹ بسیار آسان و تا حد امکان به‌صورت آنلاین و غیرحضوری انجام می‌شود و شما می‌توانید با مراجعه به پایگاه اینترنتی ثبت شرکت‌ها، به ارسال مدارک مورد نیاز و تکمیل فرم‌های درخواست مربوطه و ثبت و ارسال نام شرکت و نام شرکا و هیئت‌رئیسه و نوع شرکت و تعیین سهم‌ها و … اقدام کنید.

قبل از هر چیز لازم است که بدانید شرکت شما از چه نوعی است تا بر اساس آن تعداد شرکا و هویت و مسئولیت آن‌ها را مشخص نمایید برای مثال اگر می‌خواهید شرکتی از نوع سهامی ثبت کنید، حداقل تعداد شرکا برای این نوع شرکت، ۳ نفر است و …

در خصوص نوع و شرایط هر نوع شرکت، در قوانین و مقررات ثبت شرکت در سال ۹۹ تغییری ایجاد نشده و فقط در مراحل ثبت، آن‌هم در راستای سهولت بیشتر، اندکی تحول ایجاد شده است.   

موسسه ثبت ملل، موسسه حقوقی پیشگام در ارائه خدمات مربوط به ثبت حقوقی شرکت

مؤسسات حقوقی مختلفی از جمله موسسه ثبت ملل، در مسیر توضیح و تکمیل فرآیندها و مدارک مورد نیاز برای ثبت یک شرکت، به شرکا و مؤسسان آن، کمک می‌کند و راهکارهای قانونی، قواعد جاری و تغییرات روز مربوط به مقررات حقوقی این فرآیند توسط وکلای مجرب و مشاورین حقوقی موسسه حقوقی ثبت ملل، به درخواست شرکا و اعضای هیئت‌رئیسه، ارائه می‌شود.

انتهای رپرتاژ آگهی

هشتگ: , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.