stat counter
تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024
  • کد خبر : 171754
  • 09 مهر 1399 - 8:28
9
مدیرعامل شرکت پژوهش و تولید نارین:

 تولید ۱۵ نوع پودر تخم‌مرغ در همدان

 تولید ۱۵ نوع پودر تخم‌مرغ در همدان
قلم/ همدان- مدیرعامل شرکت پژوهش و تولید نارین گفت: هم‌اکنون، 15 نوع پودر تخم‌مرغ در این شرکت تولید می‌شود.
قلم | qalamna.ir :

خبرنگار قلم، مدیرعامل شرکت پژوهش و تولید نارین در جمع خبرنگاران گفت: این شرکت از سال ۱۳۷۳ به‌عنوان نخستین واحد در زمینه فرآوری تخم‌مرغ آغاز به‌کار کرد.

حمید هوشیار با بیان اینکه شرکت پژوهش و تولید نارین با هدف استفاده بهتر از تخم‌مرغ و تولید فرآورده‌های تخم‌مرغ، پودر و مایع خصوصاً در فصول گرم سال آغاز به‌کار کرده است، عنوان کرد: بالا بردن سهولت و ایمنی مصرف تخم‌مرغ و افزایش ماندگاری این محصول حساس برای مصارف صنایع غذایی از دیگر اهداف در این مسیر بود.

وی با بیان آنکه در این شرکت اقدام به تولید پودر تخم‌مرغ و مایع پاستوریزه تخم‌مرغ کامل، سفیده و زرده و پودرهای ورزشی غذایی می‌شود، خاطرنشان کرد: این محصولات توانسته بخشی از نیاز صنایع غذایی کشور را در تولید محصولاتی حساس چون سس مایونز، فرآورده‌های گوشتی، محصولات قنادی، پودرهای ورزشی و غیره تأمین کند و نیز تاحدودی نیاز کشور به واردات این محصولات را برطرف کرده و نقشی هم در صادرات داشته باشد.

هوشیار با تأکید بر آنکه در این شرکت معدوم‌سازی تخم‌مرغ وجود ندارد، مطرح کرد: برای تهیه تخم‌مرغ‌هایمان از تأمین‌کنندگان خواستیم تا تخم‌مرغ‌هایشان را تا جایی که بازار نیاز دارد، به بازار تزریق کنند و مابقی را به ما بفروشند.

مدیرعامل شرکت پژوهش و تولید نارین با تصریح بر آنکه این تخم‌مرغ‌های مازاد را به قیمت روز از آن‌ها می‌خریم، گفت: تاحدی می‌توان گفت که مشکل استان همدان در این مدت با روند مذکور، حل شده؛ به‌نوعی که حتی از استان خراسان نیز مازاد تخم‌مرغ‌هایشان برای ما ارسال می‌شود.

وی با تأکید بر این موضوع، ادامه داد: درحال حاضر شرکت‌های بسیاری در نقاط مختلف کشور از پودر تخم‌مرغ و مایع پاستوریزه تخم‌مرغ این شرکت استفاده می‌کنند.

هوشیار با اشاره به اینکه انواع پودر تخم‌مرغ تولیدی در شرکت امروزه در صنایع مختلف به‌کار گرفته می‌شوند، گفت: در این شرکت می‌توانیم روزانه ۸۰ تا ۱۰۰ تُن تخم‌مرغ پذیرش داشته باشیم.

وی ادامه داد: وضعیت تولید شرکت پژوهش و تولید نارین درحال حاضر به سمت سفارشی شدن درحال پیشروی است؛ به‌نوعی که براساس سفارش‌هایی که شرکت‌های دارویی، غذایی و غیره به ما می‌دهند، برای آن‌ها محصول تولید می‌کنیم.

هوشیار خاطرنشان کرد: مشکلات اقتصادی بر تولید اثر می‌گذارد و به آن ضربه می‌زند و زمانی که تولید شرکت‌های مرتبط با ما دچار مشکل شود و کاهش پیدا کند، روی میزان تولید ما نیز اثر می‌گذارد؛ اما خوشبختانه تاکنون هرگز تولیدمان را قطع نکرده‌ایم، البته میزان آن به فراخور زمان کم‌وزیاد شده است.

وی با تصریح بر اینکه مشکلی در روند کاری ‌خود نداریم، مطرح کرد: مسائلی که سر راهمان وجود دارد، مشکلات عمومی است که در کشور دیده می‌شود؛ اما مشکل خاص و انحصاری‌ای برای شرکت ما وجود ندارد، چراکه سعی کرده‌ایم تا به امروز همواره قانونمند پیش رویم.

 

مدیرعامل شرکت پژوهش و تولید نارین با بیان اینکه میزان اشتغال مستقیم در این شرکت برابر ۲۰ نفر است، افزود: به‌صورت مستقیم و غیر مستقیم برای حدود ۵۰ نفر اشتغال‌زایی داریم.

هوشیار از تأثیر تولید بر اشتغال گفت و اضافه کرد: در این مدت ۲۵ ساله کاری‌ام دریافتم که اشتغال می‌تواند تمامی معضلات اجتماعی را حل کند.

وی درخصوص وضعیت بسته‌بندی تخم‌مرغ در این شرکت نیز عنوان کرد: هم‌اکنون، ۱۵ نوع پودر تخم‌مرغ در این شرکت تولید می‌شود و در گذشته بسته‌بندی تخم‌مرغ را نیز درپیش گرفته بودیم؛ اما از آنجا که تأمین‌کننده تخم‌مرغ نبودیم و کیفیت تخم‌مرغ‌ها با جیره‌های غذایی مختلف، متفاوت است، بدین‌سان تخم‌مرغ‌های یک‌دستی به دستمان می‌رسید.

هوشیار با بیان آنکه این روند درصورتی مناسب پیش می‌رفت که زنجیره تولید و تبدیل را داشت، گفت: یکسان نبودن کیفیت تخم‌مرغ‌ها باعث گلایه‌مندی مشتریان می‌شود؛ بدین‌سان تصمیم گرفتیم تنها در زمینه فرآوری و تولید پودر تخم‌مرغ وارد کار شویم.

از تولید پودر تخم‌مرغ برای شیرینی‌پزی‌ها تا تولید پودرهای مختص ورزشکاران

در ادامه این صحبت‌ها مسئول کنترل کیفیت شرکت پژوهش و تولید نارین نیز به بیان نحوه شناسایی تخم‌مرغ با کیفیت و تازه و البته روش نگهداری درست تخم‌مرغ‌ها اشاره کرد.

فهیمه لطفیان با بیان آنکه پروتئین تخم‌مرغ بهترین و باکیفیت‌ترین منبع طبیعی پروتئین با قدرت هضم و جذب بالا است، گفت: تخم‌مرغ حاوی ۹ اسیدآمینه ضروری بدن است؛ بدین‌سان قدرت عضله‌سازی آن نسبت به دیگر منابع بالاتر بوده و برای افرادی که حساسیت به پروتئین آب‌پنیر، کازئین و لاکتوز (که مصرف شیر گاو برایشان ممنوع بوده) دارند، بسیار مناسب است.

این دکترای صنایع غذایی با اشاره به اینکه ارزش بیولوژیکی در پروتئین سفید تخم‌مرغ ۱۰۰ است، عنوان کرد: از این مورد به‌عنوان شاخص در بین سایر منابع پروتئینی استفاده می‌شود و بهترین رقیب برای سایر منابع پروتئینی مانند گوشت و شیر است.

لطفیان با بیان اینکه زنجیره حمل تخم‌مرغ‌ها به‌صورت سرد صورت نگیرد، بیان کرد: هر یک روز بیرون ماندن تخم‌مرغ از یخچال و دمای مناسب برابر گذشت یک هفته از آن در داخل یخچال است، بدین‌سان باید تخم‌مرغ‌ها را در دمای مناسب و در ظرفی دربسته داخل یخچال (و نه درب یخچال) نگهداری کرد.

وی با اشاره به اینکه تخم‌مرغ در حالت عادی استریل است، اظهار کرد: تخم‌مرغ درصورتی ‌که مدت طولانی در دمای نامناسب باشد و یا ترک‌خوردگی داشته باشد، دچار آلودگی‌های میکروبی می‌شود؛ درنتیجه در زمان مصرف تخم‌مرغ بایستی به این نکات توجه شود.

لطفیان با تأکید بر اینکه رنگ پوسته تخم‌مرغ‌ها اثری بر میزان ارزش غذایی آن‌ها ندارد بلکه متأثر از نژاد مرغ‌ها است، گفت: زرده تخم‌مرغ‌ها با جیره‌های مرغ‌ها تغییر رنگ می‌دهد و این امر نیز نمی‌تواند نشانه خوبی برای میزان پروتئین و کیفیت یک تخم‌مرغ محسوب شود.

وی با بیان اینکه مصرف یک عدد تخم‌مرغ در روز برای افراد سالم خصوصاً بانوان باردار و شیرده و البته کودک مجاز است، از ارزش غذایی بالای تخم‌مرغ صحبت کرد.

این دکترای صنایع غذایی با تصریح بر اینکه برای افرادی که مشکلات کبد چرب یا مشکلات قلبی و عروقی دارند مصرف تخم‌مرغ سه بار در هفته جایز است، عنوان کرد: تخم‌مرغ آب‌پز یا نیمرو با روغن کم بهترین مورد مصرف تخم‌مرغ است و توصیه‌ای بر مصرف خام تخم‌مرغ نداریم.

لطفیان به محصولات ارائه‌شده در شرکت پژوهش و تولید نارین اشاره کرد و افزود: در این شرکت انواع پودرهای تخم‌مرغ برای استفاده در صنایع دارویی، شیرینی‌پزی و غیره استفاده می‌شود و همچنین پودرهایی برای ورزشکاران در جهت افزایش وزن تولید می‌شود که از آن جمله می‌توان به پوتِن ورزشیِ پودر سفیده تخم‌مرغ اشاره کرد که با پروتئین تخم‌مرغ در انواع مختلف میوه‌ای جهت ساخت توده عضلانی برای ورزشکاران، کودکان، سالمندان، زنان باردار و شیرده و افراد مبتلا به فقر پروتئینی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , ,
  • خبرنگار شکیبا کولیوند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.