محمد منعمی رئیس دانشگاه فنی حرفهای گلپایگان اظهار داشت: سال ۹۰ با اجرای طرح ملی مهارت دانشگاه فنی حرفهای تحت نظارت وزارت علوم قرار گرفت اما بودجه اختصاصی به این مرکز با آموزش و پرورش برابر است و به عنوان چالش اصلی این دانشگاه است.
وی با با اشاره به اینکه برای رفع بیکاری و جلوگیری از مدرک گرایی در کشور آموزش مهارتی باید ترویج داده شود، گفت: امروزه از هر مسؤول صنایعی سوال کنید کمبود مهندس نه کمبود کارگر ماهر دارد و این در حالی که دانشگاه فنی حرفهای گلپایگان نیروی تکنسین کار تربیت میکند که پشت ماشین تراش به تولید مشغول است و در رشتههای نوین کشاورزی نیز در این زمینه نیروی ماهر آموزش میدهد.
رئیس دانشگاه فنی حرفهای گلپایگان با بیان اینکه سال ۸۰ تاکنون خیرین در ساخت ساختمان و تهیه تجهیزات آزمایشگاهی و غیره ۱۲میلیارد تومان کمک کردند، گفت: سال ۹۰ تاکنون آمار دانشجویان این دانشگاه از ۲۰۰ نفر به یک هزار نفر رسیده است، تاکنون ۷۰ درصد دانشجویان در صنایع جذب شدند.
منعمی با بیان اینکه ۱۲ مرکز دانشگاه فنی حرفهای در سطح استان کمبود بودجه دارند و از محل بودجه استان هیچ بهرهای نمیبریم، خواستار پیگیری در سازمان مدیریت برای تخصیص بودجه توازن هستیم، در کلان کشور وضعیت بودجه دانشگاه فنی حرفهای که میتواند به حل اشتغال کمک کند باید برطرف شود.
وی خاطرنشان کرد: اکنون یکهزار دانشجوی پسر در پنج رشته کاردانی و کارشناسی در زمینه برق صنعتی، مکانیک خودرو، ساخت و تولید و ساختمان و تعمیر و نصب تله برقی و آسانسور مشغول تحصیل هستند که ۳۰ درصد آنها بومیاند، در حال جذب دو رشته صنایع غذایی و تولید و تکثیر گیاهان دارویی و مکاترونیک هستیم که در زمینه تأمین زیر ساخت این رشتهها سال ۹۵ هفت هکتار زمین تملک و حصار کشی و گلمحمدی کشت داشتیم و هر سال بیش از سه تن گلاب برداشت داریم.
انتهای پیام/