هوشنگ ملایی در آئین انعقاد تفاهم نامه طرح دانش آموزی نجات آب سال ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ که در اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: زیر بنای شخصیت انسان ها و چارچوبی که می تواند در فرهنگ ها ایجاد شود، آموزش و پرورش است.
وی با ذکر این نکته که از هیچ کمکی برای حوزه آموزش استان هرمزگان دریغ نخواهیم کرد، عنوان کرد: امسال با توجه به شرایط پیش امده می توان از ظرفیت آموزش مجازی استفاده کنیم و سعی کردیم مشاوری را انتخاب کنیم که توانمندی آموزش در این فضا را داشته باشد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان ابراز داشت: وزارت نیرو اعتقاد دارد مساله انرژی، در بحص های مصرف و اهمیت بایستی از طریق ارتباطات اجتماعی شکل بگیرد به همین دلیل دفتر جدیدی به نام امور اجتماعی آب و برق ایجاد شده است.
ملایی تصریح کرد: ما در مجموعه آب منطقه ای به سمت ایجاد تشکل های آب بران در حال حرکت هستیم و در تلاش هستیم که دخالت و آشنایی کشاورزان را در بحث مدیریت آب بیشتر کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از دغدغه های وزارت نیرو در حوزه آب به دغدغه کشاورزان تبدیل شده و گفتمان ایجاد شده میان بهره برداران از جنس سیاست گذاری و آینده نگری است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان با ذکر این نکته که نگاه های بلندی به بخش آب در استان هرمزگان ایجاد شده است، اذعان کرد: یکی از راهکارهایی که مسائل حوزه آب و ومحیط زیست با خانواده پیوند بخورد، استفاده از ظرفیت مدارس است.
ملایی با ذکر این نکته که آمایش سرزمین بر اساس آب در حال تدوین است، گفت: موضوع آب دغدغه کشور و استان هرمزگان است چراکه نقش مهمی در تحقق توسعه متوازن دارد.
وی تشریح کرد: میزان آب کشور طی دهه گذشته به دلیل کاهش بارندگی ها، ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش پیدا کرده است؛ به همین جهت به سمت استحصال منابع آب زیر زمینی حرکت کردیم که باعث افت سطح سفره های زیر زمینی شده است.
انتهای پیام/