بهرامی نژاد گفت: بادام کوهی به دلیل تلخ بودن برگ و دانه، بوسیله ی گوسفندان خورده نمی شود و از مقاومت بالایی برخوردار است، ضمن اینکه ارزش دارویی بالایی دارد. علاوه بر این جهت حفاظت از خاک و تنظیم آب های سطحی و جنگل کاری در مناطق خشک، یکی از بهترین گونه محسوب می شود.
وی ادامه داد : گلدهی بادام کوهی در شهرستان میناب از اواخر دی ماه آغاز و تا نیمه اسفندماه ادامه دارد؛ افزود مهم ترین ذخیره گاه های ژنتیکی درخت بادام کوهی منطقه چهارده روستا در بخش سندرک است و در سایر نقاط شهرستان از جمله ارتفاعات بخش هشتبندی به صورت پراکنده مشاهده می شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میناب ضمن اشاره به اینکه درخت بادام کوهی خواص دارویی و صنعتی داشته و از میوه بادام کوهی برای روغن گیری استفاده می شود افزود خوردن بادام کوهی در درمان تنگی نفس، سرفه و ورمهای سینه و ریه موثر است؛ ولی باید به یاد داشته باشید مصرف حالت خام و تلخ بادام کوهی، به دلیل وجود سیانید در آن خطرناک بوده و ممکن است مسمومیت شدید به دنبال داشته باشد. بنابراین در صورتی که تمایل به مصرف خوراکی این میوه طبیعی را دارید از محصول فرآوری شده آن استفاده کنید.
انتهای پیام/