غفاری ادامه داد: متاسفانه بیمارانی داریم که بعد از مدتی خسته میشوند و داروهایشان را قطع میکنند و درمانهایی که اساس علمی ندارد را در پیش میگیرند اما این عده با فاز پیش رونده بیماری به ما مراجعه میکنند.
این متخصص بیماریهای مغز و اعصاب بیان کرد: ام اس خود را با حمله نشان میدهد، ولی در بین این حملهها، بیماری خرابکاری خود را انجام میدهد و این مسئله خطرناک است، تمام داروهای ام اس سرکوب گر سیستم ایمنی نیستند، قطع برخی از داروها خطرناک است، نباید خودسرانه اقدام به قطع داروهای ام اس کرد.
او با اشاره به اینکه بیمار ام اس باید از استرس پرهیز کند، گفت: بیمار باید داروهایش را بپذیرد، طبق اطلاعات موجود فردی که مبتلا به بیماری ام اس است برای او جایی برای قطع دارو نیست، مگر اینکه عارضه ایجاد کند.غفاری بیان کرد: تمام رژیمهایی که برای ام اس پیشنهاد شده به صورت استفاده از غذاهای کم چرب و کم نمک است، تغذیه سالم با جایگزین کردن کافی ویتامین دی در بیماران ام اس باید مورد توجه قرار بگیرد. استعمال سیگار سبب ایجاد التهاب در ریه میشود و در نهایت این مسئله میتواند سبب بروز ام اس شود، چاقی در دوران نوجوانی از عوامل مستعد کننده ام اس است.