stat counter
تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
  • کد خبر : 379150
  • 16 تیر 1400 - 11:00
2

قطعی برق چالش جدی این روزهای بیمارستان‌های اصفهان/ هنوز برخی از کادر درمان اصفهان واکسن کرونا را دریافت نکردند

قطعی برق چالش جدی این روزهای بیمارستان‌های اصفهان/ هنوز برخی از کادر درمان اصفهان واکسن کرونا را دریافت نکردند
اصفهان - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: هنوز برخی از کادر درمان اصفهان واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند.
قلم | qalamna.ir :

بهروز کلیدری پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه طی چند روز گذشته افزایش چشمگیری را در بین بیماران سرپایی استان اصفهان را داشته‌ایم، اظهار داشت: تعداد این بیماران در یک شبانه روز به یک هزار نفر رسیده است.

وی افزود: تعداد بیماران بستری نیز در حال حاضر به یک هزار و ۴۰ نفر رسیده است.

از امروز در شرایط قرمز شیوع کرونا قرار گرفتیم

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه از امروز شهر اصفهان در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفته است، افزود: از این هفته بیمارستان‌های ریفرال را افزایش داده‌ایم، بیمارستان امین به عنوان بیمارستان اصلی معرفی شده و بیمارستان خورشید هم از دیروز وارد مدار شده است.

وی گفت: بیمارستان‌های خیریه‌ای و تأمین اجتماعی را نیز در صورت نیاز طی چند روز آینده به مدار وارد می‌شود ضمن اینکه در حال حاضر ۱۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش تأمین اجتماعی بستری است.

کلیدری با بیان اینکه در این پیک سعی داریم که بیمارستان الزهرا را وارد مدار نکنیم، گفت: کادر درمان خسته شده است و شرایط نگران کننده است، کادر درمان با نهایت توان ایستاده‌اند اما شرایط عادلانه نیست.

بستری ۱۱۲ هزار بیمار مبتلا به کرونا در اصفهان

وی با بیان اینکه طی ۱۶ ماه گذشته ۱۱۲ هزار بیمار را در بیمارستان‌های خود بستری کرده‌ایم، ابراز داشت: بیش از ۱۱ هزار بیمار را از دست داده‌ایم که هفت هزار نفر مثبت کرونا بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه طی چند ماه گذشته و با توجه به پیک چهارم در فروردین ماه که به روزی دو هزار و ۸۰۰ بیمار بستری رسیدیم، گفت: از آن زمان هیچ گاه تعداد بیماران از ۸۰۰ نفر کمتر نشد و این در حالی است که در پیک‌های قبل به ۳۰۰ الی ۴۰۰ مورد رسیده بودیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر می‌توان گفت که طی چند روز اخیر روزانه ۱۰۰ نفر به بیماران بستری اصفهان اضافه شده است، ابراز داشت: پیش بینی ما افزایش چشمگیر بیماران بستری مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.

کلیدری با اشاره به اینکه شهرستان اردستان در حال حاضر در شرایط بسیار خطرناک شیوع کرونا است، تصریح کرد: از هر یک هزار نفر ۲۴ بیمار مبتلا به کرونا در این شهرستان شناسایی می‌شود.

پیش بینی بستری دو هزار بیمار مبتلا به کرونا طی چند روز آینده

وی با بیان اینکه برآورد ما بستری دو هزار بیمار کرونای طی چند روز آینده است، ادامه داد: از این رو به همه شهرستان‌ها اعلام آماده باش داشته ایم که در صورت داشتن یک بیمارستان بخش‌های ویژه و در صورت داشتن دو بیمارستان یک بیمارستان را به عنوان ریفرال کرونا در نظر بگیرند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه مرداد سختی را در حوزه درمان پیش‌بینی می‌کنیم، ابراز داشت: در ساعاتی با افزایش بیماران در صف دریافت خدمات رو به رو می‌شویم که این امر خطرناک است.

وی با بیان اینکه یکی از نگرانی‌های ما افزایش مرگ و میر بیماران مبتلا به کرونا بوده است، افزود: خوشبختانه طی پنج ماه اخیر شاهد کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری بودیم.

کلیدری با بیان اینکه در موج سوم تا ۷۰ مرگ را هم تجربه کردیم، گفت: خوشبختانه حداکثر فوتی‌های پیک چهارم ۴۰ نفر بوده است و امیدواریم در پیک پنجم نیز چنین شرایطی را داشته باشیم.

۴۰۰ هزار دوز واکسن کرونا در اصفهان تزریق شد

وی در ادامه با بیان اینکه واکسیناسیون از اواخر بهمن آغاز شد، گفت: ۲۷۸ هزار نفر در نوبت اول و ۱۱۹ هزار نفر مرحله دوم را انجام دادند و مجموعاً ۴۰۰ هزار نفر را واکسینه کردند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه ورودی واکسن در حد قابل قبول نیست، اضافه کرد: آمار واکسیناسیون بسیار پایین است ،۶۸ درصد گروه سنی ۸۰ سال به بالا، ۶۹ درصد گروه سنی ۷۵ تا ۸۰ سال، ۶۵ درصد گروه سنی ۷۰ تا ۷۵ سال و تنها ۱۲ درصد گروه سنی ۶۵ سال واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: چنانچه واکسن در اختیار استان قرار بگیرد امکان واکسیناسیون را داریم و می‌توانیم پوشش مناسب‌تری را داشته باشیم.

کلیدری ابراز داشت: هر چقدر واکسیناسیون با سرعت انجام شود مرگ و میر را کاهش خواهیم داد.

کلیدری با بیان اینکه تاکنون تنها ۲.۳۶ درصد از جمعیت استان اصفهان در برابر کرونا واکسینه شدند. اضافه کرد: از نظر واکسیناسیون شرایط خوبی را نداریم و باید در حال حاضر حداقل ۵.۶ درصد جمعیت استان واکسینه شده باشند.

وی در خصوص چرایی عدم بکارگیری تمام ظرفیت بیمارستان امین برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا ابراز داشت: این امر به دلیل اجرای عملیات عمرانی بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه با بیان اینکه هنوز نمی‌دانیم واکسیناسیون صورت گرفته در برابر دلتای هندی تأثیر گذار است یا خیر ادامه داد: برای این امر نمی‌توان پاسخ قاطعی داد اما تأثیر واکسیناسیون را در همه کشورها دیده‌ایم.

برخی از کادر درمان اصفهان هنوز واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا هنوز برخی از کادر درمان دوز دوم واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند، گفت: تا این لحظه ۵۶ هزار نفر از واکسن درمان واکسینه شدند و سه هزار نفر واکسینه نشدند، برای این امر هشت دوره حضور یافتیم، واکسیناسیون اجباری نبوده است و علت عدم دریافت واکسن عدم تمایل کادر درمان بوده است.

کلیدری گفت: اصرار داشتیم اما اجبار نه و کادر درمان نیز به صورت داوطلبانه واکسن دریافت کردند.

وی گفت: متقاضی کادر درمان برای واکسیناسیون همچنان وجود دارد و سعی داریم این اقدام را در نزدیکترین زمان ممکن انجام دهیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: نگرانی ما تأمین دوز دوم واکسن برای افراد جامعه و کادر درمان است که منتظر هستیم این واکسن به دست ما برسد و این پوشش را داشته باشیم.

کلیدری با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ پزشک متخصص داریم که باید طی ۱۲ سال در مناطق محروم فعالیت کنند، گفت: با این امر روند خوبی را در پوشش خدمات درمانی در استان اصفهان داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه کمبود متخصصان را در کمیسیون ماده ۲۰ بررسی کرده‌ایم، ابراز داشت: مطالبه ما این است که فعالیت پزشکان در دو نقطه را به حداقل برسانیم تا کیفیت خدمات را افزایش دهیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه قطعی برق چالش جدی در حوزه بیمارستان‌ها است، ادامه داد: بیمارستان‌ها برق اضطراری دارند و دستگاه‌های حساس نیز ظرفیت نگهداری برق را دارند، تمام بیمارستان‌ها ژنراتور دارند اما باید توجه داشت که منابع تغذیه بیمارستان‌ها باید دوگانه شوند و فیدر داشته باشند که بتوان از دو پست برق برای این مراکز استفاده کرد.

وی اضافه کرد: چرخه قطع برق در شهرهای به گونه‌ای است همزمان دو پست منبع تغذیه کننده قطع نمی‌شود که در اصفهان چنین ظرفیتی را داریم و بیمارستان‌های چنین ظرفیتی را دارند اما در شهرستان‌ها بیمارستان‌ها تک فیدر هستند و جلساتی را با مدیریت بحران برای حل این چالش داشته‌ایم.

کلیدری گفت: تاکنون مشکل خاصی در اصفهان نداشته‌ایم در این زمینه اما حوادث هیچگاه خبر نمی‌کنند.

وی با اشاره به چالش‌های حوزه مالی در درمان استان اصفهان ابراز داشت: در حوزه لوازم حفاظتی هفته‌ای پنج میلیارد تومان هزینه می‌شود و این در حالی است که بیمارستان‌ها منابع درآمدی نداشتند و ترازهای مالی خیلی از بیمارستان‌ها به تراز منفی تبدیل شده است اما ما با تمام توان از مجموعه‌های مختلف حمایت کرده‌ایم.

پیش بینی ۲ پیک دیگر کرونا در سال جاری

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه به اندازه نیاز ونتیلاتور و تخت در اختیار بیمارستان‌ها قرار دادیم، گفت: اما مشکلات مالی را همچنان داریم و خریدها عمومآ نقدی است.

وی در ادامه با بیان اینکه پیش بینی ما وقوع دو پیک دیگر کرونا در کشور است، ادامه داد: از سویی با چالش توزیع واکسن روبه‌رو هستیم چرا که مشکلاتی را در زمینه تحریم‌ها داریم و از سوی دیگر نیز واکسن‌های کوبرکت نیز به دلیل مشکلات فنی بلاتکلیف است و امیدواریم در کلان این شرایط مدیریت شود.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • منبع : مهر

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.