صفر صادقی راد در گفتگو با قلم مطرح کرد: در این طرح که با همراهی انجمنهای صنفی و پلیس راه انجام می شود، توقف وسایط نقلیه برون شهری در جاده ها و بازدید از آنها برای رعایت موازین شرعی و کنترل رفع نقایص فنی اجرایی خواهد شد.
وی افزود: مهمترین کار این گشت در حقیقت رصد فعالیت اتوبوسهای بین شهری است و تقاضای ما از این افراد این است که بازرسی و بازبینی اتوبوسها، به گونه ای باشد که موجب اتلاف وقت و سلب آسایش مسافران نشود.
مدیرکل راهداری همدان ادامه داد: این گشت ها معمولا زمانی انجام شود که اتوبوسها در بین راه و یا در مکان های خاصی مانند پلیس راهها و یا مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی توقف می کنند.
وی با بیان این موضوع یادآور شد: البته اگر نیاز باشد می توان در هر زمانی از اتوبوسها برگه صورت وضعیت، تعرفه، معاینه فنی و دیگر موارد درخواست شده که در صورت عدم ارائه آنها با رانندگان برخورد خواهد شود.
صادقی راد ادامه داد: ممکن است در گشت هایی که انجام می شود، اتوبوسهایی رصد نشود که ما به شکل تصادفی این اتوبوسها را نیزسرکشی می کنیم اما قطعا در استان دیگری هم این اتوبوس متوقف شده و بازرسی خواهند شد، همانگونه که ما تاکنون اتوبوس هایی را از استان های دیگر متوقف و بازرسی کرده ایم.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر مقوله ای بسیار مهم است که نمیشود با اعمال مستقیم قانون آن را اجرا کرد، افزود: چارچوب قوانین و مصوبات ستاد امر به معروف و نهی از منکر بسیار ارزشمند است اما برای بکارگیری و اعمال آن در اماکن عمومی مانند ترمینال های مسافربری برون شهری و وسایل رفت و آمد عمومی مانند اتوبوس های جاده ای شرایط خاص خود را می طلبد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان اضافه کرد: همفکری و همکاری با متولیان این امر می تواند اثرات ارزشمندی را در ناوگان حمل و نقل جاده ای مسافری بجای گذارد.