دکتر میسون خاطرنشان کرد: مصرف روزانه سه فنجان چای سیاه بهعنوان بخشی از یک زندگی سالم میتواند حافظ سلامت جسمی و روانی در کودکی، تندرستی، سلامت دوران بلوغ، بارداری و سن بالاتر باشد.
وی افزود: والدین باید از چای بهعنوان جایگزینی برای آبنبات و نوشیدنیهای شیرین در برنامه غذایی فرزندان خود از سن چهار سالگی به بعد استفاده کنند.این مطالعه علاوه بر این کشف کرد که ال-تیانین، آمینو اسید متمایز چای در برنامه غذایی انگلیس به آسایش افراد کمک میکند، استرس را کاهش میدهد و همراه با کافئین بر توانایی مغز، هوشیاری و تمرکز تاثیر میگذارد.
پلیفنولهای فلاونوئید که بهطور قابلتوجهی به عنوان EGCG شناخته میشوند، ترکیب فنلی غالب در چای، باعث افزایش میزان اکسیدنیتریک شده، فشار خون را کاهش میدهد و آنتیاکسیدانی است که باعث کاهش محرکهای آزاردهنده نیز میشود و علاوه بر کاهش خطر سکتههای مغزی، خطر بیماریهای قلبی و عروقی را نیز کاهش میدهد.
دکتر تیم باند، از هیأت مشاوره چای افزود: ما میدانیم که مصرف چای تهدید مشکلات قلبی و مرگ بر اثر سکته مغزی یا حمله قلبی را کاهش میدهد و دلیل آن را نیز میدانیم.وی ادامه داد: تحقیقات بالینی و آزمایشگاهی نشان میدهد که پلیفنولهای چای قابلیت محدود کردن جذب کلسترول (LDL) از طریق روده و اهداف گیرندههای تنظیمکننده سطح کلسترول خون را دارند.