سرآشپزهای بلژیکی در پشت درهای بسته رستورانهای خود برای بیمارستانهای این کشور آشپزی میکنند.
“نیلز پروست” سرآشپز معروف بلژیکی در شهر “لیر” پس از بسته شدن رستورانش در ایام کرونایی بیکار ننشست و شروع به آشپزی برای کارکنان بخش سلامت بلژیک کرد.
این سرآشپز معروف بلژیک اینک به تیم ۳۰ آشپز معروف و خبره این کشور پیوسته که برای بخش سلامت کشورشان غذا میپزند.
“نیلز پروست” سرآشپز معروف بلژیکی در شهر “لیر”/ عکس: فیس بوک پروست
او در این باره گفت: خواهر همسر من در بخش اورژانس بیمارستان کار میکند. او به ما گفت که رستورانِ کارمندان بیمارستان به دلیل شیوع بیماری تعطیل شده است. این حرف برای ما در رستوران “پتیت کویستو” شهر “لیر” بلژیک یک کشف ناگهانی در لحظه بود.
پس از این موضوع او از متصدیان تهیه غذا خواست از ظرفیتهای اضافی منابع غذایی و امکانات رستوران برای غذارسانی به کارمندان بخش سلامت استفاده کنند و در قدم بعدی همکارانش را فراخواند. در حال حاضر “#غذارسانی به پرستاران” با کمک ۳۰ آشپز در بلژیک فعال شده و به بیش از ۴۰ بیمارستان و مراکز خدماتدرمانی غذا میرساند.
سرآشپز “پروست” شخصا حدود ۱۶۰ وعده غذایی را بین روزهای سهشنبه تا جمعه برای بیمارستان “هایلیگ هارت” در حوالی ظهر ارسال میکند. در این هفته او پاستای مرغ و قارچ و نوعی خوراک به نام “چلی کان کارنه” (chili con carne) _غذایی از گوشت و لوبیا_ را در منوی خود قرار داد.
خوراک به نام “چلی کان کارنه” (chili con carne) _غذایی از گوشت و لوبیا/ عکس: recipetineats
وی به رویترز گفت: من برای کارکنان بخش سلامت غذای رستورانی درست نمیکنم، این روش در شرایط کنونی دیوانگی است. این غذاها مغذی و پرخاصیت هستند.
همکاران دیگر وی در شهر “بروگس” در شمال غربی بلژیک تا شهر “هاسلت” در شرق این کشور به تهیه غذا برای مراکز درمانی مشغولند.
یکی از بهترین سرآشپزهای شهر “لیر” بلژیک برای کارمندان بیمارستان “هایلیگ هارت” در دوره کرونایی غذا میفرستد
“استفان ونستین کینست” مدیر بیمارستان “هایلیگ هارت” در مود غذاهای ارسالی سرآشپز معروف شهر به بیمارستانش گفت: این غذاها لحظهای روشن و شیرین در دقایق تاریک این روزها برای کارکنان ماست.
وی افزود: رستوران بیمارستان برای بیماران باز اما براساس قواعد جدید کارمندان قادر به استفاده آن نیستند. ما فقط میتوانیم اسنکهای سبک و بستهبندی شده را در اختیار آنها قرار دهیم.