stat counter
تاریخ : یکشنبه, ۹ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 29 December , 2024
  • کد خبر : 111511
  • 01 اردیبهشت 1399 - 19:02
1

چای ایرانی از نظر ویروس کرونا، سالم است

مسئول هماهنگی امور استان ها و مجلس سازمان چای، با بیان اینکه از ۱۰ روز آینده برداشت برگ سبز چای شروع خواهد شد، گفت: چای ایرانی از نظر ویروس کرونا سالم است.

قلم | qalamna.ir :

مسئول هماهنگی امور استان ها و مجلس سازمان چای، با بیان اینکه از ۱۰ روز آینده برداشت برگ سبز چای شروع خواهد شد، گفت: چای ایرانی از نظر ویروس کرونا سالم است.

احسان الله مشتاق در نشست هم اندیشی با فرماندار شهرستان رودسر پیرامون پیشگیری و کنترل ویروس کرونا، با بیان اینکه از ۱۰ روز آینده برداشت برگ سبز چای شروع خواهد شد، اظهار کرد: گیلان و مازندران قطب تولید چای در کشور هستند و ۹۰ درصد چای داخلی در گیلان و ۱۰ درصد آن در مازندران تولید می شود.

وی با اشاره به فعالیت بالغ بر ۵۰ هزار خانوار چایکار و ۱۶۰ کارخانه چای سازی در کشور، افزود: برداشت برگ سبز چای تعطیل بردار نیست، زیرا معیشت چایکاران و صنایع چای را تامین می کند.

مسئول هماهنگی امور استان ها و مجلس سازمان چای کشور، شایعات فضای مجازی مبنی بر عدم خرید تضمینی چای امسال توسط دولت را غیر واقعی دانست و تصریح کرد: شورای اقتصاد امسال زودتر از سال های قبل مصوبه و قیمت خرید تضمینی چای را اعلام کرده و در حال حاضر موفق به انعقاد قرارداد با ۴۵ کارخانه چای سازی شده ایم.

مشتاق، با بیان اینکه استان های گیلان و مازندران تنها تولید ۳۰ درصد چای مصرفی کشور را بر عهده دارند و ۷۰ درصد آن وارداتی است، گفت: چای ایرانی از نظر کیفیت و سلامت بهترین است و هیچگونه مشکلی ندارد. گرمایی که در مراحل مختلف چای سازی در کارخانه وجود دارد و روش جوشاندن چای برای مصرف، ویروس کرونای احتمالی را نابود می کند.

وی با اشاره به افزایش مصرف چای در ایام کرونا به عنوان یک نوشیدنی سالم، تاکید کرد: سلامت و صنعت چای دغدغه ماست لذا زنجیره تولید چای از مرحله برداشت توسط چایکار در باغات تا حمل به کارخانه و مراکز خرید و چای سازی در محیط کارخانه بررسی می شود.

مسئول هماهنگی امور استان ها و مجلس سازمان چای، از برگزاری نشست مشترک با معاونین بهداشتی و غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و اضافه کرد: راهکارهای لازم برای اینکه کمترین مشکل از نظر سلامت برای چایکار، تولیدکننده و صنایع تبدیلی ایجاد شود، ارائه شد.

مشتاق، به غیر بومی بودن بسیاری از کارگران فصلی برداشت چای اشاره کرد و عنوان کرد: با هماهنگی های انجام شده مشکل تردد کارگران از سایر استان ها برطرف شد. خرید لوازم بهداشتی اعم از ماسک و دستکش و مواد ضد عفونی کننده و گندزدایی هم برای چایکاران و هم برای پرسنل کارخانجات نیز صورت گرفت.

وی جذب مواد ضد عفونی کننده را موجب تغییر در عطر و طعم چای دانست و تصریح کرد: مقرر شد از آب اکسیژنه ۰.۵ درصد برای ضد عفونی کردن و گندزدایی استفاده کنیم. کارخانجات نیز می توانند فهرست لوازم بهداشتی مورد نظر را به دانشگاه علوم پزشکی استان ارائه دهند تا در اختیارشان قرار گیرد.

مسئول هماهنگی امور استان ها و مجلس سازمان چای، با تاکید بر لزوم ثبت نام کارخانجات چای سازی در سامانه سلامت و دریافت گواهی از مراکز بهداشت، یادآور شد: حضور کارشناسان بهداشت و تغذیه در روند اجرای پروتکل های بهداشتی در کارخانجات الزامی است.

وی از اعلام آمادگی صندوق توسعه صنعت چای جهت ارائه تسهیلات کم بهره به کارخانجات خبر داد و گفت: چای ایرانی از نظر ویروس کرونا سالم است و مشکل بهداشت و مصرف ندارد. همچنین برای جلوگیری از تجمع چایکاران در کارخانجات به ویژه چین اول، بازه زمانی خرید را افزایش دادیم.

ایسنا

هشتگ: , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.