به نقل از خبرگزاری آناتولی، شورای عالی کشور لیبی امروز جلسه انتخاب هیئت رئیسه جدید متشکل از رئیس و دو معاون را برگزار کرد. این شورا نماینده مناطق سه گانه لیبی یعنی غربی، شرقی و جنوبی است.
خالد المشری، محمد ابو سنینه، عبدالرحمان السویحلی، ناجی مختار، نعیمه الحامی و عبدالرحمان الشاطر برای ریاست شورا نامزد شده بودند.
شورای عالی صلح در حال انتخاب معاون اول از بین محمد بقی، ابکده الکونی و مسعود عبید است.
اما برای پست معاون دوم، صفوان المیسوری و عثمان مذکور نامزد شدهاند.
المشری در آوریل ۲۰۱۸ نیز به عنوان رئیس شورای عالی کشور لیبی برای دوره اول و نیز آوریل ۲۰۱۹ برای دور دوم مجددا انتخاب شد.
خبرنگار الجزیره در طرابلس گزارش داد، این انتخابات سالانه برگزار میشود قرار بود انتخابات در ماه آوریل گذشته باشد اما حمله نیروهای خلیفه حفتر به طرابلس و شیوع کرونا مانع از آن شد.
شورای عالی کشور یکی از موسسات سیاسی سه گانه نشات گرفته از توافق سیاسی لیبی است که در “صخیرات” در ۱۷ دسامبر ۲۰۱۵ امضا شد.
این خبرنگار افزود، شورا متشکل از ۱۴۰ عضو است.
نافرمانی مدنی
این در حالی است که شهر هون شاهد نافرمانی مدنی کامل در اعتراض به عملیات قتل و ربایندگی است که نیروهای ژنرال بازنشسته شرق لیبی مسبب آن هستند.
منابع محلی در شهر هون در منطقه الجفره در مرکز جنوب لیبی گفتند، این شهر شاهد نافرمانی مدنی و تعطیلی کامل است.
این اقدام در پی اعتراض اهالی به عملیات قتل و ربایندگی است که نیروهای وابسته به خلیفه حفتر انجام میدهند به طوریکه سه تن از فرزندان این منطقه ربوده شدهاند گفته میشود دو تن آنها زیر شکنجه جان دادهاند.
به گفته منابع، ساکنان شهر هون آنچه اشغالگری مزدوران جنجاوید و افراد مسلح شرکت واگنر روسیه میخوانند، رد میکنند.
نشست امنیتی السراج با فرماندهان نظامی
از سوی دیگر، فائز السراج، رئیس شورای ریاستی دولت وفاق ملی لیبی امروز با فرماندهان مناطق امنیتی وضعیت نظامی کشور و آمادگی نیروهای تحت امر خود در مناطق مختلف و روند عملیات منطقه سرت و الجفره را بررسی کرد.
در بیانیه صادره از این نشست آمده، فرمانده کل ارتش یعنی السراج، فرمانده منطقه غربی، فرمانده منطقه نظامی طرابلس، فرمانده منطقه مرکزی، فرمانده اتاق عملیات سرت حضور داشتند.
طبق این بیانیه منتشر شده، تدابیر تامین امنیت مناطق آزاد شده از محورهای این نشست بود.
براساس این بیانیه، در این نشست تشکیلات موسسه نظامی، سازوکار اجرای برنامه ادغام و ایجاد تشکیلات نظامی پشتیبان و برنامه توسعه توانمندیهای نظامی ارتش لیبی به کمک کشورهای دوست بررسی شد.
انتهای پیام