stat counter
تاریخ : جمعه, ۷ دی , ۱۴۰۳ Friday, 27 December , 2024
  • کد خبر : 260153
  • 22 اسفند 1399 - 12:00
3

کشتی یعنی حق و عدالت، نه حق‌کشی

قلم | qalamna.ir :

گروه ورزشی: نایب قهرمان کشتی آزاد المپیک با انتقاد شدید از اعمال سلیقه شخصی سرمربی تیم ملی در انتخاب ملی پوشان، گفت: اگر می خواستید به دلخواه خودتان تصمیم بگیرید پس چرا انتخابی گذاشتید؟
علیرضا رضایی در گفتگو با با انتقاد شدید از مواضع و اقدامات سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در انتخاب آزادکاران تیم ملی، اظهار کرد: او بر اساس کدام قانون و اختیارات اینگونه رفتار می‌کند؟ دو سال است که هر کاری دلش خواسته انجام داده و می گوید این حق ماست. کدام حق و بر اساس کدام قانون؟ ادامه سکوت بزرگان کشتی در برابر این زیاده‌ خواهی‌های فرا قانونی، به تیم ملی کشتی که گل سرسبد کاروان ورزش در المپیک است، آسیب‌های غیر قابل جبرانی خواهد زد.

نایب قهرمان المپیک آتن یادآور شد: کدام کشور در دنیای کشتی تیمش را با روش محمدی انتخاب می‌کند؟ اگر همه امور کشتی آزاد ایران با اراده و سلیقه غلامرضا محمدی است، دیگر چه لزومی به برگزاری انتخابی‌های فرمایشی است؟ آقای محمدی روی عده‌ای نظر مثبت دارد و حتی با شکست در انتخابی هم نظرش برنمی‌گردد، عده‌ای را هم بر اساس سلیقه و مسائل شخصی و غیره، به هیچ قیمتی نمی‌خواهد. این عین بی عدالتی است و در تاریخ کشتی ایران سابقه ندارد. او با این رفتارش پیشینه غنی و پر افتخار کشتی ایران را نادیده می گیرد.

*کشتی یعنی حق و عدالت، نه حق‌کشی
مدیر اسبق تیم‌های ملی کشتی در واکنش به این موضوع که سرمربی تیم ملی کشتی آزاد چندی پیش عنوان کرده ملاک اصلی برای انتخاب ملی پوشان، رقابت‌های انتخابی مسابقات جهانی صربستان است، گفت: وقتی خود او نیز این موضوع را اعلام کرده پس چرا در عمل، تصمیمات شخصی را ملاک قرار می‌دهد؟ خانواده کشتی ایران این تناقض‌ها را می‌بینند و معترضند. مگر می‌شود بدون برنامه و فقط با میل و اراده شخصی یک نفر که آنهم مدام در حال تغییر است به استقبال المپیک رفت؟ کشتی یعنی دادن حق و عدالت نه حق کشی.

*حق امین طاهری حضور در قهرمانی آسیاست
دارنده مدال برنز مسابقات جهانی ۲۰۰۳ نیویورک در ادامه گفت: وزن آخر در مسابقات قهرمانی آسیا حق مسلم امین طاهری است. چگونه می‌توان این حق‌کشی را توجیه کرد؟ مگر طاهری دو بار پیروز نشد؟ چرا برنده را تحقیر می‌کند و بازنده‌ را تشویق؟ تمام فکر و ذکرش دور زدن قانون است. اگر ایستادگی علیرضا دبیر نبود، احتمالاً محمدی کشتی‌گیرانی که سد راه افکار خودش می‌دید را محروم می‌کرد.

* از کاوه انتظار دارم جلوی خودسری‌ها بایستد
سرمربی پیشین تیم ملی امید خاطرنشان کرد: برای محسن کاوه احترام قائلم و از او به عنوان بزرگتر تیم ملی انتظار دارم جلوی خودسری‌های سرمربی را بگیرد و کاری کند ملی‌پوشان بر اساس عدالت انتخاب شوند. علی شعبانی نفر اول انتخابی است، چرا باید کشتی گیری دیگر را برای کسب سهمیه بفرستند؟ یعنی چه که یک نفر بیاید بگوید پسر من را به گزینشی می‌فرستند. اگر شما اهالی رسانه‌ای متوجه این وضعیت می‌شوید، برای مردم هم شرح بدهید! اگر می‌خواهید تیمی مقتدر روانه المپیک شود، باید از همین حالا با انتقادات فنی و منطقی، سرمربی تیم ملی را پاسخگو کنید تا در حیطه وظایف خودش قرار بگیرد. دل خیلی از کشتی گیران از دست رفتارهای تبعیض‌آمیز کادر فنی خون است. بزرگان کشتی وظیفه دارند در برابر این رفتارها بایستند.

*من هم نمی‌توانستم با محمدی کار کنم
رضایی درباره اینکه یکی از گزینه‌های جانشینی پژمان درستکار در سمت سرمربیگری تیم ملی جوانان بوده است، گفت: هیچ پیشنهادی در این باره به من نشده، اگر هم پیشنهاد می‌دادند به هیچ وجه قبول نمی‌کردم. چرا که من هم مثل پژمان درستکار نمی‌توانم چنین مسئولیت مهمی را با وجود دخالت‌های غیر قانونی و غیر علمی محمدی بپذیرم.

*من هم جای درستکار بودم استعفا می‌دادم
دارنده سه نشان طلای بازی‌های آسیایی و قهرمانی آسیا در پایان گفت: کادر فنی تیم ملی در حق پژمان درستکار ظلم کرد و او را تحت فشار گذاشتند. نصف نفرات اعزامی به تورنمنت اوکراین جوانان بودند اما کادر فنی هیچ نظری از درستکار نخواستند. من هم جای درستکار بودم کنار می‌کشیدم. قطعاً جوانان و بزرگسالان باید تفکیک شوند. رفتن درستکار یک ضربه به کشتی ایران بود. او سرشار از انرژی و انگیزه است و می‌تواند به کشتی ایران کمک کند اما کادر فنی تیم ملی کاری کرد نیامده استعفا بدهد و برود.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.