حمیدرضا محمد حسینی تختی اظهارداشت: با شروع عملیات بارگیری همزمان این ۳ کشتی اقیانوس پیما با طول بیش از ۲۰۰ متر، بندر شهید باهنر در آخرین روزهای سال ۹۹ به قلب تپنده صادرات انواع کالاها از جمله آهن آلات، محصولات ساختمانی، مواد غذایی و مواد معدنی تبدیل و نوید بخش افقی روشن در فعالیت صادراتی این بندر در سال جدید خواهد بود.
وی ادامه داد: این در حالی است که فعالیت دیگر شناورها از جمله شناورهای سنتی حامل میوه و تره بار صادراتی، لندینگ کرافتهای حامل کانتینر یخچالی و تانکرهای نفتی حامل فرآوردههای نفتی صادراتی در این بندر نیز استمرار دارد.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان ابراز داشت: برنامهریزی هوشمندانه در راستای استفاده حداکثری از ظرفیتهای کمتر استفاده شده بندر شهید باهنر با بارگیری و خروج موفقیتآمیز یک فروند کشتی حامل کالای صادراتی با آبخور ۱۱.۲۰ متر برای نخستین بار در عرصه تجارت دریا برد برگ جدیدی در سابقه بیش از ۵۰ ساله بندر شهید باهنر رقم زد.
محمدحسینی با بیان اینکه محاسبات دقیق عملیاتی و فنی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در دستیابی به نرمهای بالای عملیاتی بارگیری ۴۰ هزار تن کالای صادراتی را در کمتر از ۸ روز رقم زده است، ابرازداشت: با وجود تحریمهای ظالمانه استکبار جهانی نه تنها فعالیت این بندر محدود نشده، بلکه با تلاش سربازان جبهه اقتصادی و در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شاهد شکوفایی فصل جدیدی از ارایه خدمات بندری و دریایی در عرصه اقتصاد دریابرد به فعالان اقتصاد کشور در بنادر این استان هستیم.
وی، بندر شهید باهنر را بندری چند منظوره با ۱۲ پست اسکله و همچنین ظرفیت سالیانه ۲.۷ میلیون تن کالا، قابلیت ارایه خدمات بندری و دریایی به انواع شناورهای جنرال کارگو، مسافری، نفتی، شناورهای سنتی، فله بر و غیره را با آبخور ۱۱.۵ متر دانست و افزود: با مطالعات راهبردی و بازاریابی و توسعه زیرساختهای دریایی و بندری، خوشبختانه مشتریان جدید جذب و با اطمینان از ارائه خدمات مطلوب مبادلات تجاری خود را از طریق این بندر به بازارهای هدف صادر میکنند.
بندر شهید باهنر از بنادر چند منظوره قدیمی استان هرمزگان و سومین بندر ترانزیتی کشور است که پس از بندرهای شهید رجایی و امام خمینی(ره)، بالاترین آبخور را در بین بنادر کشور دارد.
انتهای پیام/