سردار محمدرضا مقیمی اظهار داشت: در پی وقوع و همه گیری ویروس کرونا و انجام برخی محدودیت های بهداشتی (نحوه عرضه و صادرات تجهیزات بهداشتی مربوط به کرونا ویروس) در سطح کشور، پلیس امنیت اقتصادی نیز همچنان طرح تشدید مبارزه با احتکار و قاچاق کالاهای بهداشتی را در اولویت مأموریت خود قرار داده است.
وی افزود: پلیس امنیت اقتصادی پیش بینی، پیشگیری و مقابله با احتکار و قاچاق کالا یا هر پدیده غیر قانونی که سبب تخریب و ضربه به بهداشت و سلامت جامعه در ایام کرونایی کشور میشود را لازم و امر ضروری میداند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا خاطرنشان کرد: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در بازرسی از واحدهای صنفی، مراکز توزیع و عرضه تجهیزات بهداشتی و انبارها؛ ۲۷۷ هزار و ۵۸۹ عدد انواع تجهیزات بهداشتی شامل ۱۵۱ هزار و ۸۰۰ عدد دستکش، ۹۸ هزارو ۹۳۰ عدد انواع ماسک و ۲۶ هزار و ۸۵۹ بطری انواع مواد ضد عفونی کننده به همراه پد الکلی کشف و همچنین ۱۷ مرکز عرضه متخلف تجهیزات بهداشتی نیز پلمب شدند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه تجهیزات بهداشتی مکشوفه به دانشگاههای علوم پزشکی در استانها تحویل شد، گفت: در این خصوص ۱۷ محتکر دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
بنابر اعلام پایگاه خبری پلیس، وی ادامه داد: از آنجایی که پلیس امنیت اقتصادی بصورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشات مردمی درباره احتکار در سراسر کشور است تا براساس رسالت خود که همان پیش بینی، پیشگیری و کنترل اخلال و تنش در نظام اقتصادی می باشد با مد نظر قرار دادن شعار سال یعنی “جهش تولید” به صورت مستمر و جدی در حمایت از تولید داخلی با تمام ابعاد قاچاق کالا و ارز، احتکار و غیره قاطعانه و موثر با مخلان نظام اقتصادی کشور مبارزه کند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا در پایان ضمن تقدیر و تشکر از مردم فهیم که کمک بسیار شایانی در شناسایی و کشف اقلام و تجهیزات بهداشتی مورد نیاز این روزهای مردم را به پلیس داشتند، گفت: با عنایت به اینکه پلیس امنیت اقتصادی در سراسر کشور در حال رصد و پیگیری اخبار و اطلاعات اعلامی شهروندان عزیز در این خصوص هستند از شهروندان می خواهیم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوکی، آن را به مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام