stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۱۹ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 8 January , 2025
  • کد خبر : 441009
  • 03 تیر 1401 - 19:25
1

پوشاک از لیست خرید خانواده ها حذف شد

پوشاک از لیست خرید خانواده ها حذف شد
قلم | qalamna.ir :
گروه اقتصادی: این روز ها اعداد و ارقام فاکتور فروشگاه های زنجیره ای برای خرید مایحتاج زندگی انقدر زیاد است که دیگر پولی برای خرید پوشاک باقی نمی ماند.  شاید دیگر خرید پوشاک اولویتی برای مردم جامعه نباشد و مشاهدات حاکی از آن است که رونقی در این بازار دیده نمی شود.گسترش نیوز در خصوص وضعیت فعلی تقاضا در بازار پوشاک به گفت و گو با ابوالقاسم شیرازی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران پرداخت.

شیرازی در خصوص وضعیت بازار پوشاک با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه اظهار داشت: قیمت مواد مصرفی ما  که شامل پارچه و ملزومات آن (نخ، دکمه و وسایل تزئیناتی لباس) به شدت بی ثبات است به طوریکه دیگر هیچ وقت تولیدکننده با قیمت قبلی به فروشنده پوشاک را تحویل نمی دهد. بازار نباید بی ثبات باشد و تا  آنجایی که می شود باید هزینه ها را کاهش و بهره وری را بالا ببریم در نتیجه بزرگترین دغدغه تولیدکنندگان و فروشندگان همین افزایش قیمت است‌.وی پیرامون تغییر قیمت ها و تاثیر آن بر بازار گفت: این نوسان قیمت بازار را از رونق می اندازد‌. این مهم ترین مشکل است که اگر حل شود قطعا رونق به بازار بر میگردد. افزایش شدید قیمت‌ها و تورم در بازار رکود ایجاد کرده و از سوی دیگر  رقابت‌های ناسالم مثل دستفروش ها، فروش پوشاک در فضای مجازی نیز بر این موضوع تاثیرگذار است.

امید به روزهای بهتر داریم
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با اشاره به علاقه تولیدکنندگان به ادامه فعالیت با وجود مشکلات زیاد، بیان کرد: تولید کنندگان و فروشندگان باتوجه به افزایش قیمت و تورم نسبت به صنایع دیگر با ضرر حداقلی کالایشان را فروختند به این علت که می‌خواهند شغلشان را ادامه دهند. آن ها با وجود همه مشکلات  با علاقه زیادی که به کار خود دارند و امیدواری به آینده به فعالیت خود ادامه می دهند.وی با توجه به صحبت‌های رهبر انقلاب اظهار داشت: ایشان اظهار داشته اند که در تمام زمینه‌ها برای رهایی مملکت تلاش خواهیم کرد و یکی از این تلاش‌ها اتکاء به تولید داخلی است، بنابراین ما افق آینده را روشن می بینیم وسختی‌ها را تحمل می‌کنیم تا به روز های بهتر در این صنعت برسیم.

دولت گوش شنوا برای مشکلاتمان دارد
شیرازی با اشاره به جلساتی که دولت سیزدهم با اصناف میگذارد اظهار داشت: در جلسه اخیری که با معاون اول رئیس جمهور و وزیر صمت داشتیم، مشکلات خود را بازگو کردیم. نباید توقع داشته باشیم که دولت جدید به سرعت بتواند مشکل اصناف را بر طرف کند بلکه باید مشکلات خود را بیان و صبر کنیم تا به مرور حداقل چند مورد از آن ها برطرف شود. اتفاق خوشایند دولت سیزدهم برای ما، گوش شنوای مسئولان برای شنیدن درد و دل و مشکلات ما است. درنتیجه ما نیز باید کمی باید صبور باشیم تا به مرور مشکلات حل شود. بخش عمده ای از مشکلات ما با تصمیمات دولت جدید حل شد اما هنوز هم موانع زیادی وجود دارد.برخی از قوانین دست و پا گیر که مانع تولید است را به مرور می توان رفع کرد.رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران در ادامه گفت: صرفه جویی در کار خیلی تاثیر دارد. با گذشت زمان تولیدکنندگان جدید با ارتقاء کار، تحصیلات و دانش به صورت دانش بنیان فعالیت می کنند و با دستگاه های جدید بسیار در کاهش هدر رفتن پارچه تاثیر گذار بوده است که این موضوع در تولید پوشاک بسیار اهمیت دارد و در نهایت با کاهش هزینه همراه است.

تولید پوشاک ایرانی و با کیفیت
وی در خصوص وضعیت فعلی صنعت پوشاک کشور بیان کرد: صنعت پوشاک کشور ما اشتغال زا، دارای ارزش افزوده و ارزآور است. بنابراین این صعنت به راحتی و با کمترین هزینه ایجاد اشتغال می‌کند و در آینده ای نزدیک هیچ گونه وابستگی نسبت به واردات پوشاک نخواهیم داشت. وضعیت فعلی پوشاک ایرانی در شرایط مطلوبی قرار دارد و بهترین تولیدکننده پوشاک با کیفیت هستیم که از مشابه خارجی بهتر است. در برخی موارد که تخلف صورت می‌گیرد و کالا را با مارک خارجی می فروشند حتی مشخص نیست این پوشاک ایرانی است. حتی فردی که برند پوش است نمی تواند تشخیص دهد و این نشان دهنده پیشرفت کشور در این صنعت است.

دیگر لباس اولویت نیست
شیرازی پیرامون میزان تقاضا مردم در بازار پوشاک با وجود شرایط بد اقتصادی گفت: زمانی پوشاک در سبد خانوار مثل خوراک جایگاهی داشت اما اکنون از سبد مصرف خانوار خارج شده است. اگر خانواری امروز  سه قلم پوشاک نیاز داشته باشد بیشتر از یک قلم خرید نمی‌کند چون توان خرید را ندارد. تعداد تقاضا کم ولی قیمت افزایش پیدا کرده است در نتیجه این کاهش فروش، تولید نیز کاهش می یابد و بهروری کم می شود. در تولید به هر میزان تیراژ بالا تر برود هزینه کمتر می شود اما الان که عرضه زیاد و تقاضا کم  است نتیجه بر عکس می شود.

فروش پوشاک کم کیفیت اما ارزان
وی با بیان اینکه پوشاک با کیفیت تولید می شود و قیمت به علت افزایش قیمت مواد اولیه بیشتر می شود، افزود: با وجود شرایط بد اقتصادی  برخی از تولیدکنندگان به تولید پوشاک ارزان قیمت می پردازند که کیفیت کمتری دارد و دستگاه های نظارتی نباید از این موضوع ایراد بگیرند چون مردم متقاضی هستند. ما کیفیت را بر اساس اینکه پوشاک دوخت جذاب و ثبات رنگ داشته باشد تلاش می کنیم اما دیگر استقامت زیاد معنایی ندارد چون جوانان نیز مدت زیادی از پوشاک استفاده نمی کنند‌.شیرازی در ادامه گفت: باید در تولید پوشاک هم با کیفیت بالا با قیمت متناسب با کیفیت آن، هم پوشاک با قیمت مناسب برای دهک های پایین تر داشته باشیم.

فضای مجازی؛ تهدید یا فرصت!
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران در پایان پیرامون فروش پوشاک در فضای مجازی اظهار داشت: فضای مجازی می تواند یک فرصت یا تهدید باشد‌. اگر افرادی که برای فروش از این بستر استفاده می کنند کالای باکیفیت  تحویل مشتری بدهند خوب است اما اگر با سوء استفاده و فریب همراه باشد قطعا تهدید است.  در دنیا هر دو نوع فروش خوب است اما باید نظارت کافی روی آن ها صورت گیرد. در حال حاضر بیشترین شکایت مربوط به فروش مجازی است که این خود یک تهدید است.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.