داریوش باقر جوان در نوزدهمین جلسه کمیته راهبری حملونقل جادهای مسافر که امروز یکم آبان ماه با حضور روسای تشکلهای صنفی کشوری بخش حملونقل عمومی جادهای مسافر در لرستان برگزار شد، اظهار کرد: اخیراً تعدادی از استارت آپها در این بخش ورود کردهاند که میتوان از ظرفیت آنها در راستای ارتقای کیفیت و توسعه حملونقل عمومی بهره برد.
وی با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا فرصتی برای ارائه خدمات برخط به مشتریان حملونقل عمومی فراهم کرده است، تصریح کرد: برنامه دولت استفاده حداکثری از ظرفیت و توسعه بخش حملونقل عمومی است که از مزایای آن میتوان به کاهش مصرف سوخت، کاهش تخریب راه، افزایش ایمنی، کاهش ترافیک و … اشاره کرد.
باقر جوان راهاندازی پایانههای نیمهمتمرکز، غیرمتمرکز و پارکسوارها را از دیگر راهکارهای رونق حملونقل عمومی عنوان و خاطرنشان کرد: مسافربرهای شخصی رقیب ناوگان حملونقل مسافر نیستند و بههیچوجه به دنبال حذف این افراد و توقف چرخه درآمد آنها نیستیم بلکه باید فرصتی فراهم کنیم تا این افراد به ناوگان حملونقل عمومی بپیوندند، ضمن اینکه طرح رتبهبندی رانندگان بخش حملونقل عمومی و اختصاص حقوق بر مبنای رتبه در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل دفتر حملونقل مسافر سازمان با اشاره به وضعیت مطلوب ناوگان اتوبوس لرستان، خواستار پیگیری مطالبات فعالان بخش حملونقل و ارتقای کیفیت خدمات این بخش شد.
عباس شرفی مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات این اداره کل در تعامل با اصناف و شرکتهای حملونقل، اظهار کرد: طی بازدیدهای روزانه و دورهای از دفاتر شرکتها و پایانههای استان، مشکلات مربوطه احصا و در خصوص آنها هماندیشی شده که از جمله میتوان به ساماندهی دسترسی، مبلمان و فضای داخلی پایانهها، برخورد با دلالان و پیگیری دیگر مطالبات صنوف حملونقل اشاره کرد.
وی اظهار امیدواری کرد که با عملیاتی شدن مصوبات این جلسه، بخشی از مشکلات این حوزه مرتفع شود.
گفتنی است، در این جلسه روسای تشکلهای صنفی بخش حملونقل مسافر شهرستانهای استان لرستان به بیان مشکلات، چالشها و پیشنهادهای مربوطه پرداختند.
همچنین مدیرکل دفتر حملونقل مسافر سازمان همچنین از پایانه مسافربری بروناستانی خرمآباد و همچنین روند توزیع لاستیک در استان بازدید کرد.
انتهای پیام