گروه علمی:نتیجه یک تحقیق جدید حاکی از آن است ، افسردگی در میان زنانی که تازه مادر شدهاند در دوران همهگیری ویروس کرونا حداقل دو برابر فزایش داشته است. نتایج یک بررسی جدید که به تازگی توسط محققان انگلیسی صورت گرفته نشان میدهد، در دوران شیوع کرونا افسردگی پس از زایمان دو برابر بیشتر در مادران شایع بود.
محققان دریافتند که بحران جهانی شیوع ویروس کرونا این مشکلات را افزایش داده و احتمال افسردگی و اضطراب پس از زایمان «به طور ملموس افزایش یافته است».محققان دانشگاه کالج لندن از ۱۶۲ مادر در لندن نظرسنجی کردند و دادهها نشان داد، ۴۷ درصد از این افراد از افسردگی پس از زایمان رنج میبرند. مطالعات نشان میدهد قبل از همه گیری نرخ افسردگی پس از زایمان در مادران اروپایی ۲۳ درصد بود.
کارشناسان یکی از علل مهم در افزایش این نوع از افسردگی را عدم حمایت دیگر اعضای خانواده میدانند؛ نتایج نشان میدهد مادرانی که در دوره همهگیری کووید ۱۹ بیش از قبل از نوزادان مراقبت میکنند بیشتر دچار انزوا، خستگی، نگرانی، عدم کفایت، احساس گناه و افزایش استرس میشوند.کسانی که ارتباط بیشتری با مردم داشتند، نسبت به مادرانی که منزویتر بودند، علائم افسردگی کمتری داشتند.
چندین مطالعه از اروپا و ایالات متحده نشان داده است کار خانگی مادران و مراقبت بیشتر از کودکان در طی شیوع بیماری کووید افزایش یافته که نشان میدهد ممکن است مادران را به طور نامتناسبی تحت تأثیر قرار دهد.