stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۱۸ دی , ۱۴۰۳ Tuesday, 7 January , 2025
  • کد خبر : 369165
  • 08 خرداد 1400 - 16:27
5

قاتل فراری در کمتر از ۵ ساعت در پردیس دستگیر شد

قاتل فراری در کمتر از ۵ ساعت در پردیس دستگیر شد

تهران- - فرمانده انتظامی پردیس با بیان اینکه یکی از شهروندان این شهرستان در پی وقوع درگیری به قتل رسید و ۲ تن دیگر مجروح شدند، از دستگیری متخلفان در کمتر از پنج ساعت خبر داد.

قلم | qalamna.ir :

سرهنگ «بهزاد عبدیان» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار  افزود: در پی تماس تلفنی با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره نزاع و درگیری منجر به قتل در بوستان ولایت شهر پردیس، بی درنگ ماموران به محل اعزام شدند.

وی با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی به محض حضور در محل پیگیری های خود را آغاز کردند، اظهار داشت: در بررسی های صورت گرفته مشخص شد که تعدادی از افراد باهم درگیر و یکی از افراد به وسیله چاقو با وارد کردن ضربات به گردن، فرد مقابل را به قتل رسانده و همچنین ۲ نفر دیگر را مجروح کرده و از محل متواری شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان پردیس گفت: با تلاش بی وقفه کارآگاهان آگاهی شهرستان و با پی گیری های انجام شده متهمان در یکی از مناطق حاشیه ای شهرستان (کرشت) شناسایی و دستگیر شدند و در بازدید انجام شده از محل اختفای آنها ۲ قبضه چاقو آغشته به خون کشف و ضبط شد.

عبدیان ادامه داد: متهمان در بازجویی به عمل آمده به صراحت به قتل اعتراف کردند و پرونده ای برای انجام اقدامات قانونی به مراجع قضایی معرفی و جسد مقتول به سردخانه منتقل شد.

فرمانده انتظامی پردیس گفت: به شهروندان توصیه می شود که آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببرند تا از این پس شاهد درگیری، نزاع و قتل در شهرستان نباشیم 

عبدیان افزود: پلیس به طور شبانه روزی برای برقراری نظم و امنیت و برخورد با مجرمان آمادگی دارد و از شهروندان درخواست و انتظار داریم ضمن همکاری مستمر با پلیس، هر گونه مورد مشکوک را به پل ارتباطی ۱۱۰ گزارش بدهند.

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

از توقیف پارچه های قاچاق تا وضعیت کودکان کار

همچنین کشف و توقیف پارچه های قاچاق، دستگیری موبایل قاپ و ساماندهی وضعیت کودکان کار از مهمترین اخبار امروز شنبه پلیس تهران بزرگ است.

از پلیس تهران بزرگ، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ روز شنبه از کشف ۱۳۸ رُل پارچه قاچاق خبر داد و گفت: ماموران انتظامی این پلیس حین گشت زنی در محدوده خیابان “خیام” و کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه وانت نیسان که در حال تخلیه بار بود، مظنون شدند.

سرهنگ”علی ولی پور گودرزی” افزود: در بررسی کارآگاهان مشخص شد که محموله خودرو، قاچاق بوده و در بررسی های تکمیلی ۱۳۸ رُل در مجموع ۹ هزار و ۶۶۰ متر پارچه خارجی فاقد مجوزهای گمرکی کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه در این رابطه یک متهم دستگیر شد، ابراز داشت: کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را ۶ میلیارد ریال برآورد کرده اند.

این مقام پلیسی عنوان کرد: متهم پس از تحقیقات تکمیلی برای سیر مراحل قضایی در اختیار اداره تعزیرات حکومتی قرار گرفت.

دستگیری موبایل قاپ محله “نواب”

رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی از بازداشت موبایل قاپی خبر داد و گفت: این فرد در پلیس آگاهی به ۳۰ فقره سرقت در محله “نواب ” اعتراف کرد.

سرهنگ “علی عزیزخانی” اظهار داشت: متهمی به دستور قضائی توسط  ماموران کلانتری ۱۰۸ نواب به این پایگاه تحویل و کشف جزئیات پرونده در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه گزارش اولیه نشان از این داشت که متهم به همراه همدستش قصد موبایل قاپی از شهروندی را داشتند که توسط شهروندان دستگیر و همدستش متواری شده است، افزود: متهم در تحقیقات اولیه منکر جرم ارتکابی بود و اظهار می داشت، به علت درگیری با شهروندان دستگیر شده است.

رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران افزود: در بررسی های کارآگاهان و تجمیع پرونده های مشابه تصویری از متهم به همراه همدستش در صحنه های سرقت  به دست آمد و مشخص شد که وی سابقه دار است.

این مقام انتظامی اظهار کرد: متهم در ادامه به ۳۰ فقره موبایل قاپی در محله “نواب” معترف  و اظهار داشت که گوشی های سرقتی را پس از سرقت به مالخری در میدان شوش فروخته است.

وی گفت: تاکنون ۲۳ تن از مال باختگان شناسایی و دستگیری متهم متواری و مالخر اموال مسروقه در دستور کار قرار دارد.

پیشگیری از حضور خیابانی کودکان کار تنها به پلیس مربوط نمی‌شود

جانشین پلیس پیشگیری تهران بزرگ گفت: پلیس پیشگیری به عنوان نهادی که به دنبال پیشگیری و مقابله با جرائم است در بخش‌هایی مثل معاونت اجتماعی پلیس، پلیس اطفال و دایره مشاوره و مددکاری به حوزه کودکان کار رسیدگی می‌کند.

سرهنگ‌ “علیرضا ناصری نژاد” در خصوص تمهیدات پلیس پیشگیری برای مقابله با افزایش روند حضور کودکان کار در فضاهای عمومی که بر بالا رفتن حجم خشونت در جامعه اثر گذاشته است، گفت: این حوزه هم مانند مساله برخورد با معتادان متجاهر یک موضوع چند دستگاهی است. یعنی این طور نیست که تصور شود فقط نیروی پلیس باید در این موضوع نقش داشته باشد و در واقع آن تعاملی که میان چند دستگاه مختلف اتفاق می‌افتد می‌تواند این روند را کاهش دهد و موجب پیشگیری از حضور خیابانی کودکان کار بشود.

وی ادامه داد: از این جنبه نهادها و دستگاه‌های مختلفی مثل بهزیستی که در این زمینه دست اندرکار هستند اما پلیس پیشگیری به عنوان نهادی که به دنبال پیشگیری و مقابله با جرائم است در بخش‌هایی مثل معاونت اجتماعی پلیس، پلیس اطفال و دایره مشاوره و مددکاری به این حوزه رسیدگی می‌کند و در ۸۴ کلانتری موجود در سطح تهران دوایری برای خدمت ویژه به اطفال اختصاص داده شده است.

وی گفت: این مساله هم شامل کودکان بزه دیده می‌شود و هم کودکان بزه کار. از این جنبه هم کودکانی که دچار آسیب اجتماعی شده اند و هم کودکانی که خودشان به هر نحوی تبدیل به بزه کار شده اند از مراکز کلانتری خدمات مشاوره و مددکاری دریافت می‌کنند. عمده افرادی هم که در بحث مشاوره و مددکاری نقش دارند کارشناسان و کارشناسان مشاوره و مددکاری هستند که تحصیلات دانشگاهی در این حوزه دارند و زمینه کاری آن‌ها در همین حیطه تعریف شده است.

جانشین پلیس پیشگیری تهران بزرگ در واکنش به اینکه در رابطه با اقدام‌های عملیاتی درمورد کودکان کار و خیابان چه ماموریتی برای پلیس پیشگیری در نظر گرفته شده گفت: بیشتر طرح‌هایی که پلیس در این زمینه دارد طرح‌های مشترک محسوب می‌شوند. اینطور نیست که نیروی پلیس صرفا بخواهد دست به اقدامات پلیسی در خصوص جمع آوری کودکان کار بزند مگر اینکه پلیس به صورت مشترک با نهادهای دیگری مثل بهزیستی یا فوریت‌های اجتماعی شهرداری طرح مشترکی را به اجرا دربیاورد که این هم مستلزم اخذ مجوز قضایی است. به این شکل که طرح عملیاتی تدوین شود و دستگاه‌های دست اندرکار در این حوزه ضمن اینکه مجوز قضایی را می‌گیرند طرح مشترک را ایجاد بکنند.

این مقام پلیسی افزود: طرح مشترک هم به این معناست که پلیس در خصوص جمع آوری دست به اقدام پلیسی نمی‌زند، چون کودکان کار ممکن است خودشان نقش اندکی در این مساله داشته باشند و بعضا هم دیده می‌شود که به صورت سازمان یافته این اتفاقات رخ می‌دهد. جمع آوری کودکان کار بیشتر در اختیار سازمان بهزیستی و فوریت اجتماعی شهرداری است. اگر هم در این مقوله جمع آوری کردن کودکان کار به این نتیجه برسند که این اتفاق سازمان یافته است و فردی از یک مجموعه‌ای مبادرت به سوءاستفاده و بهره برداری می‌کند این بخش از کار به پلیس واگذار می‌شود تا پلیس این پرونده را بررسی و به نتیجه برساند که افراد بزرگسالی اقدام به سوءاستفاده از کودکان کار می‌کنند.

ناصری نژاد درمورد اینکه چه نوع آموزش‌هایی برای کارکنان پلیس پیشگیری در زمینه مواجهه با کودکان کار ارائه می‌شود اظهار داشت: در هر یک از مجموعه‌های پلیس پیشگیری فردی به عنوان مشاوره و مددکار در دایره اجتماعی کلانتری تحت عنوان پلیس اطفال فعالیت می‌کند. عمدتا هم با توجه به اینکه این بخش از کارکنان ما در سنین پایینی هستند بیشتر می‌توانند روحیات کودکان کار را درک کنند و تعامل بهتری با هم داشته باشند. تحصیلات این کارکنان هم عمدتا در حوزه مشاوره و روانشناسی است.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.