این مسئول ادامه داد: برای دریافت کمک، دکمه زنگ خطر آسانسور را بزنید یا اگر آسانسور تلفن اضطراری دارد از آن استفاده کنید. اگر تلفن همراهتان آنتن داشت، دیگران را از وضعیت خود مطلع کنید. (در صورتی که فردی که کلید آسانسور را در اختیار دارد، در دسترس نبود، با آتشنشانی تماس بگیرید) و در غیر این صورت به درب آسانسور به آرامی ضربه زده و درخواست کمک کنید.
مدیر روابطعمومی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان تصریح کرد: تا رسیدن کمک، خونسردی خود را حفظ کنید و در کف آسانسور بنشینید. همچنین به هیچ وجه سعی نکنید درب آسانسور را از داخل به زور باز کنید یا از دریچه فوقانی آسانسور خودتان را بیرون بکشید. باید توجه داشت که کلید آسانسور در دست فرد با تجربهای باشد و اگر کابین آسانسور همتراز با طبقهای متوقف شده باشد، میتوان با استفاده از کلیدهای اضطراری در را باز کرد.
غفاری خاطرنشان کرد: اگر کابین آسانسور بین طبقات گیر کرده است، ابتدا باید کلید اصلی برق و یا فیوز آسانسور قطع شود و بعد با رعایت اصول و نکات ایمنی اقدام به خارج کردن افراد شود. باید توجه شود که اگر هنگام خروج و قطع نکردن فیوز، ناگهان برق وصل شود کابین طبق دستور قبلی شروع به حرکت کرده و لطمات جبرانناپذیری را به وجود خواهد آورد.