«سعدی مصطفیزاده» روز چهارشنبه در کارگروه حفظ حقوق بیت المال و مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز شهرستان روانسر افزود: با توجه به ثبت جهانی اورامانات، نباید ساخت و سازها غیرمجاز و بی رویه منظر زیبای اورامان را تهدید و تخریب کند.
وی با بیان اینکه حفظ این بافت برای ما ضروری است تصریح کرد: ساخت و سازهای غیرمجاز به ویژه در مناطق حاشیه نشین شهری، آسیب های اجتماعی را گسترش می دهد.
فرماندار روانسر اظهار داشت: مقابله با ساخت و غیرمجاز فقط وظیفه چند اداره و ارگان نیست و قصور و کوتاهی مدیران در جلوگیری و مقابله با این ساخت و سازها غیرقابل اغماض است.
مصطفی زاده اضافه کرد: در سال گذشته ۷۵ مورد تصرفات به اراضی ملی و منابع طبیعی شناسایی شده که ۳۲ مورد آن ساخت و ساز غیرمجاز بود و خلع ید هفت مورد آن اجرایی شد.
«فرخ الله کرمی» رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان روانسر نیز گفت: با اعمال قانون چهار مورد ساخت و ساز در حریم راهها آزادسازی و ۲۳ مورد نیز بدون استفاده از قوه قهریه رفع تصرف شده و ۴۲مورد دیگر نیز در حال تعیین تکلیف است.
«سیاوش کهزادی» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر نیز افزود: ۱۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز و دخل و تصرف در اراضی کشاورزی شهرستان شناسایی شده که هشت مورد آن با همراهی صاحبان اراضی تخریب و ۲ مورد نیز برای قلع و قمع بنا به مراجع قضایی معرفی شده است.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه واقع شده است.