stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۱۹ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 8 January , 2025
  • کد خبر : 103006
  • 23 فروردین 1399 - 12:25
1

پیش بینی بیل گیتس از میزان ماندگاری کرونا در جهان

بیل گیتس در تازه ترین پیش بینی های خود در مورد ویروس کرونا حرف هایی زد که عده ای را ناامید و عده ای را خوشحال می کنند.

قلم | qalamna.ir :
خبر بد از نظر گیتس این است که واکسن بیماری کووید ۱۹ تا سپتامبر سال ۲۰۲۱ آماده نخواهد شد و مردم ایالات متحده تا پایان ماه مه نمی‌توانند طرح فاصه گیری اجتماعی را متوقف کنند؛ طرحی که زیان قابل توجهی به اقتصاد این کشور وارد کرده و جدی نگرفتن آن احتمال بدتر شدن اوضاع را به دنبال دارد.
 

پیش بینی بیل گیتس از میزان ماندگاری کرونا در جهان

البته گیتس آماده شدن واکسن در بازه ۱۸ ماهه را در صورتی امکان پذیر می‌داند که ساخت آن با بیشترین سرعت پیش برود و شرکت‌های تولید کننده واکسن نیز به سرعت و با بیشترین ظرفیت تولید آن را آغاز کنند. آنوقت می‌توان به توزیع انبوه واکسن تا سال آینده امیدوار بود، این در حالیست که از صد‌ها واکسنی که در حال تولید هستند، فقط چند مورد مؤثر خواهند بود.

در حال حاضر ۱۰۰ واکسن در دست ساخت است که ۱۰ تای آن‌ها از جمله واکسن Moderna-NIAID «نتایج بسیار امیدوارکننده ای» داشته اند. فاز اول آزمایش انسانی این واکسن اواخر اسفند ماه شروع شد و آزمایش بقیه واکسن‌ها نیز از ماه آینده شروع می‌شود.

گیتس می‌گوید اگر ایالات متحده بتواند بیماری کووید ۱۹ را در ماه‌های آوریل و مه کنترل کند، می‌توان انتظار باز شدن کارخانه ها، مدارس و از سرگیری فعالیت‌های ساختمان سازی و … را داشت. البته او اضافه می‌کند که احتمال برگزاری رویداد‌های ورزشی تا زمان آماده شدن واکسن و توزیع آن بین مردم بسیار کم است.

او خبر خوب هم می‌دهد و می‌گوید جهان پس از بحران کرونا احتمالاً دیگر با بحرانی شبیه به کووید ۱۹ مواجه نخواهد شد، چون این بحران درس‌های زیادی به بشر داده و با استفاده از دارو‌هایی که در حال حاضر برای درمان این بیماری در دست ساخت هستند، می‌توان در آینده قبل از شیوع گسترده عوامل بیماری زا آن‌ها را کنترل کرد.

بیل گیتس می‌افزاید که «بنیاد بیل و ملیندا گیتس» علاوه بر سرعت بخشیدن به روند ساحت واکسن ها، روی مبحث درمانشناسی هم تمرکز کرده؛ بنابراین می‌توان چندین کلاس مختلف از دارو‌ها را در مدت زمان کم توسعه داد و در آینده پس از شیوع بیماری جدید داروی موثر آن را چهار تا شش ماه بعد تولید کرد.

روزپلاس

هشتگ: , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.