stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۱۸ دی , ۱۴۰۳ Tuesday, 7 January , 2025
  • کد خبر : 105965
  • 26 فروردین 1399 - 11:36
5

پاکستان مدعی روشی برای درمان کرونا شدند

متخصصان یک دانشگاه علوم بهداشتی در شهر «کراچی» پاکستان روز دوشنبه مدعی شدند که با استخراج آنتی بادی‌ها از پلاسمای خون بیماران بهبود یافته از کرونا، موفق به تولید “ایمونوگلوبولین وریدی” شدند که در درمان مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ موثر است.

قلم | qalamna.ir :

رسانه‌های پاکستانی به نقل از روابط عمومی دانشگاه «داو» (DUHS) در شهر کراچی گزارش دادند: تیم پژوهشی این مرکز، ایمونوگلوبولین وریدی یا IVIG را آماده کرده است که به کمک آن درمان بیماران کرونایی امکان پذیر است.

پژوهشگران دانشگاه داو به سرپرستی دکتر «شوکت علی» رئیس دانشکده بیوتکنولوژی این دانشگاه موفق شدند به شیوه درمان کرونا با استفاده از ایمونوگلوبولین وریدی دست یابند.

منابع پاکستانی گزارش دادند: درمان مبتلایان به کرونا با داروی ایمونوگلوبولین وریدی مورد تایید اداره دارو و غذا آمریکا است و فرآیند درمان موثر و با ریسک کم خواهد بود.

در این گزارش آمده است: با گرفتن نمونه خون بیمار بهبود یافته از کرونا، آنتی بادی‌ها آن از هم جداسازی شده سپس اقدام به استخرارج ایمونوگلوبولین وریدی می‌شود.

مجله بین المللی ویروس شناسی پزشکی نیز پیش‌تر با انعکاس نتایج پژوهش متخصصان پاکستانی، نوشت: این تحقیقات به ظرفیت جهانی برای تعیین داروی دفع ویروس کرونا کمک خواهد کرد.

دکتر «مشتاق حسین» رئیس دانشگاه علوم بهداشتی داو می‌گوید: اساتید و دانشجویان این مرکز تحقیقاتی تاکنون نمونه ژن یک هزار نفر را آزمایش کرده و به این نتیجه پی بردند که در ژن ACE ۲ دو تغییر اساسی با عنوان S. ۱۹ P. و A. ۳۲۹ G. شکل می‌گیرد که می‌تواند در مقابل ویروس کرونا در بدن انسان مقاومت نشان دهد.

روز‌های اخیر نیز تیم ۲۰ نفره متخصصان و کارشناسان پاکستانی از دانشکده پزشکی ایوب در شهر «ابیت آباد» اعلام کرد که قرار است تا روز‌های آینده داروی ازیترو مایسین و کلروکین را روی ۵۰ بیمار کرونایی آزمایش کند.

دکتر «عامر فاروق» رئیس دانشکده پزشکی ایوب پاکستان گفت: ۵۰ بیمار کرونایی به سه گروه تقسیم شده و قرار است دارو‌های ازیترو مایسین و کلروکین روی آنان آزمایش شود و گروه سوم نیز با روش‌های سنتی درمان خواهند شد.

وی اظهار داشت: نتایج آزمایش در مرحله پایانی به اداره بهداشت آمریکا ارسال شده و در صورت تایید آن از سوی سازمان غذا و داروی این کشور، دارو‌های مذکور می‌تواند در سطح جهانی برای درمان مبتلایان به کرونا موثر ثابت شود.

شمار بیماران کرونایی در شهر‌های مختلف پاکستان از ۵ هزار و ۳۷۰ نفر فراتر رفته و تاکنون ۹۳ نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده و یک هزار و ۹۵ بیمار کرونایی نیز بهبود یافته‌اند.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.