عمر خان، پزشک خانواده و رئیس اتحادیه علوم بهداشتی “دلاور” در “ویلمینگتن” آمریکا در این باره می گوید: بیماری کووید-۱۹ برای تله مدیسین پرفایده بوده است.
به گفته عمر خان، پزشکان میتوانند با ارزیابی علائمی از قبیل تب و سرفه و ترددهای بیمار و ارتباط با دیگران تشخیص اولیه از بیماری را داشته باشند. همچنین دستور آزمایشگاه برای تأیید عفونت می تواند به صورت الکترونیکی منتقل شود تا میزان تماس در شرایط همه گیری به حداقل برسد.
رئیس اتحادیه علوم بهداشتی دلاور تاکید دارد: ۸۰ درصد از بیماران مبتلا به کروناویروس نیازی به مراجعه به بیمارستان ندارند و اگرعفونت تشخیص داده شود بسیاری از آنان نیازی به خروج از خانه ندارند.
بحران همه گیری بیماری کووید-۱۹ مهر تاییدی بود بر ارزش تله مدیسین که از مدت ها قبل به عنوان راهی برای ارائه خدمات پزشکی به افراد در مناطق محروم و کم برخوردار شناخته شده و در مواجهه با موضوعات مختلفی از موارد اورژانسی تا سلامت روان مورد توجه قرار گرفته است.
«پریتی مالانی» از دانشگاه میشیگان در تحقیقاتی در مورد تله مدیسین روی بزرگسالان گفت: گاهی اوقات بحران می تواند انگیزه ای برای تغییر باشد.
همچنین «جو ودار» از مسئولین انجمن تله مدیسین آمریکا یادآور شد: بسیاری از نیازهای فوری مراقبتی، سلامت روان، پیگیری های پس از جراحی و کنترل دیابت از حوزه هایی هستند که به آسانی از طریق تله مدیسین قابل مدیریت است.
ژاپن تودی، تله مدیسین با دستگاه هایی مانند دماسنج های متصل به اینترنت، پالس اکسیمترها و سایر فناوری ها به منظور کنترل علائم حیاتی آسانتر میشود.