اصغر نورالهزاده در گفتوگو با درباره اقدامات صورت گرفته صندوق در مقابله با کرونا و حمایت مالی از واحدهای تولیدی، اظهار کرد: در چند ماه گذشته بسیاری از واحدهای تولیدی مورد حمایت صندوق که در زمینه تولید محصولات بهداشتی و پزشکی از قبیل مواد ضدعفونی کننده، البسه بیمارستانی، دستکش، کلاه طبی و ماسک فعالیت داشتند، شناسایی شدند و تسهیلات مورد نیاز برای افزایش تولیدات آنها اختصاص یافت.
وی ادامه داد: تعدادی از واحدهای تولیدی که در زمینه پوشاک فعالیت می کردند نیز با گسترش کرونا فعالیت خود را به سمت تولید البسه بیمارستانی و ماسک های بهداشتی برده و در جهت تامین ملزومات کادر درمان اقدام کردند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از پیش بینی تسهیلات تا سقف یک میلیارد ریال برای هر واحد خبر داد و گفت: واحدهای تولیدی می توانند با نظارت کمیته استانی و سلامت کرونا از تسهیلات صندوق بهره مند شوند.
نورالهزاده همچنین افزود: در راستای حمایت از شرکتهای تعاونی تولید کننده محصولات بهداشتی، تفاهم نامه چهارجانبه ای میان صندوق کارآفرینی امید، معاونت امور تعاون وزارت تعاون، صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون و بانک توسعه تعاون با هدف فراهم کردن تسهیلات مورد نیاز تعاونی های تولید کننده محصولات بهداشتی و ضدعفونی کننده برای افزایش تولید به امضا رسیده است.
به گفته وی، از اسفند سال گذشته تاکنون بیش از ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار به منظور مقابله با کرونا در اختیار ۴۵ واحد فعال تولیدی در زمینه تولید محصولات بهداشتی و شوینده، ضدعفونی، ماسک و دستکش قرار گرفته است.
انتهای پیام