کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید از چند رستوران و بیرون بعد از بازگشایی گفت:همه رستورانها و مراکز عرضه مواد غذایی که عرضه را به صورت بیرون بر انجام میدهند با رعایت دستورالعملهای بهداشتی با پذیرش مشتری بلامانع است.
بیگی افزود: برای ادامه فعالیت، ثبت نام این مراکز درسامانه salamat.gov.ir الزامی است.
وی اضافه کرد: عرضه قلیان نیز اکیدا ممنوع است و با واحدهایی که این موضوع را رعایت نکنند برخورد خواهد شد.
بیگی افزود:استفاده از دستکش، ماسک و کلاه برای همه کارکنان این مراکز الزامی است.
وی بیان کرد: موقع سفارش مشتریان بایست هنگام ورود به این اماکن از مواد ضدعفونی کننده استفاده و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.
کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه برای پذیرایی باید فاصله میزها از هم حداقل دو متر باشد افزود:همه کارکنان این اماکن هنگام پخت وسرو غذا باید اصول بهداشتی رعایت کنند.
رستورانها و هتلها از جمله کسب و کارهایی هستند که بیشترین آسیب را از شیوع ویروس کرونا دیده اند و جزو مشاغلی بودند که بیشترین محدودیتها بر آنها اعمال شده است.
رستورانها به صورت بیرون بر فعالیت خود را از نیمه اردیبهشت آغاز کرده بودند، اما از ۶ خرداد با دستورالعملهای بهداشتی توانستند فعالیت خود را با پذیرش مشتری در محل نیز ادامه دهند.