stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۱۸ دی , ۱۴۰۳ Tuesday, 7 January , 2025
  • کد خبر : 140343
  • 05 تیر 1399 - 20:20
3

واحدهای تولیدی در تملک بانک‌ها به صاحبانشان باز می‌گردد

واحدهای تولیدی در تملک بانک‌ها به صاحبانشان باز می‌گردد

ایسنا/قزوین سرپرست وزارت صمت گفت: مشکلات واحدهای تولیدی با بانک‌ها باید در ستاد تسهیل مورد بررسی قرار گیرد اگر بانک‌ها این واحدها را تملک کرده باشند در مزایده با شرایط خیلی آسان به صاحب اولیه باز می‌گردانند، این مصوبه شورای پول و اعتبار است و به‌زودی ابلاغ خواهد شد.

قلم | qalamna.ir :

حسین مدرس خیابانی در حاشیه سفر یک‌روزه خود به قزوین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از هر مجموعه‌ای که به ما کمک کند تا بتوانیم قطعات و ماشین‌آلات بسازیم و از وابستگی اقتصادی ما بکاهد استقبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: امسال تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو را در برنامه داریم در سه ماهه اول سال جاری ۲۲ درصد به تولید خودرو کشور افزوده شده و در عرضه نیز مشکلی نداریم.

سرپرست وزارت صمت اظهار نگرانی کرد: پول‌های سرگردان و نقدینگی در دست مردم بسیار است که اگر این حجم نقدینگی در حوزه‌ای وارد شوند آن حوزه را با خاک یکسان خواهد کرد، تلاش می‌کنیم نقدینگی را به سمت کارهای مولد هدایت کنیم و از سفته‌بازی و دلال‌بازی از جمله در بخش خودرو جلوگیری کنیم.

وی تأکید کرد: برای ثبت‌نام خودرو شرایط سختگیرانه‌ای قرار دادیم که دلال بازی اتفاق نیفتد به همین جهت خودرو به افرادی تعلق خواهد گرفت که چهار سال خودرو نخریده باشد و پلاک به نام نداشته باشد و علاوه بر آن سند خودرو خریداری شده یکسال در رهن خواهد بود تا معامله صورت نگیرد.

مدرس خیابانی اعلام کرد: مشکلات واحدهای تولیدی با بانک‌ها باید در ستاد تسهیل مورد بررسی قرار گیرد تا مشکل آنان حل شود بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار که به زودی ابلاغ خواهد شد، اگر بانک‌ها واحدهای تولیدی را تملک کرده باشند در مزایده با شرایط خیلی آسان به صاحب اولیه باز می‌گردانند.

وی گفت: با توجه به شیوع کرونا اتفاق بزرگی در تولید اقلام بهداشتی رقم خورد در ابتدای کرونا روزانه ۱۹۰ هزار ماسک تولید می‌کردیم که اکنون ۶ میلیون ماسک تولید می‌کنیم؛ با توجه به جهش تولید نگاه تسهیلگرانه داریم ولی به دلیل شرایط تحریم‌ها محدودیت‌هایی وجود دارد که ربطی به رویکرد مسئولان ندارد.

سرپرست وزارت صمت تصریح کرد: تلاش می‌کنیم موانع ناشی از مشکلات داخلی را رفع کنیم ولی اغلب مشکلات ناشی از فشارهای بیرونی است و بر خلاف میل دشمنان باید تولید داخل را سرپا نگه داریم و رشد کنیم.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.