دکتر محمد امید ظهر دوشنبه ۲۷ مردادماه در حاشیه در بازدید از دو واحد تولیدی پوشاک در ملایر، افزود: طبق مصوبه دولت و مجلس، ۲۲ هزار میلیارد تومان منابع اشتغال روستایی پیشبینی شده است که پرداخت این منابع همچنان ادامه دارد.
وی اظهار کرد: توجه ویژه دولت تدبیر و امید به توسعه زیرساختهای روستایی همچون آب، برق، گاز، تلفن و راه و مهمتر از آنها تقویت مؤلفه اشتغال پایدار روستایی موجب شد طی سالهای اخیر شاهد روند صعودی مهاجرت معکوس و رشد جمعیت روستایی باشیم.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور بیان کرد: با توجه به کاهش آمار جمعیت روستایی از سال ۱۳۳۵، طبق آمار از سال ۹۶ تاکنون به صورت قطعی آمار جمعیت روستایی افزایش یافته است.
وی با اشاره به عزم جدی دولت در توسعه و ایجاد اشتغال به ویژه اشتغال پایدار روستایی، تصریح کرد: همدان جزء استانهایی است که بهترین جذب را از محل اشتغال روستایی داشت و ۳۰ درصد بیشتر از سهمیه خود جذب کرد.
وی در ادامه ظرفیت ملایر را در حوزه کار و تولید ویژه دانست و مطرح کرد: با وجود این قابلیتها، فصل جدیدی در شرایط کنونی این شهرستان برای توسعه اشتغال و تولید ایجاد شده است و ما نیز آمادگی لازم را برای همکاری داریم.
امید با اشاره به ظرفیت خوب ملایر در حوزه مبل منبت ادامه داد: هماهنگیهای خوبی در این زمینه صورت گرفته و ما نیز برای توسعه این صنعت کمک میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: مقرر شد علاوه بر توسعه شهرک مبلمان منبت ملایر، برای احداث شهرک صنعتی پوشاک این شهرستان در قالب توسعه کارگاهها و ارائه تسهیلات مورد نیاز همکاری خوبی همراه با صندوق کارآفرینی امید داشته باشیم.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور با بیان اینکه شهرک پوشاک و دیگر شهرکهای تخصصی ملایر الگوی خوبی برای سایر نقاط کشور در عرصه تولید و کار بوده و روحیه اشتغال پذیری این شهرستان زبانزد است، گفت: بیشتر حوزههای ملایر بر محور توسعه است و ظرفیتهای مستعد این شهرستان باید مورد استفاده قرار گیرد و شرایط آن برای توسعه مهیا است.
فرماندار ویژه ملایر نیز در حاشیه این بازدید با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۲۰ هزار نفر در سطح این شهرستان در حرفه خیاطی مشغول به فعالیت هستند، اظهار کرد: از این تعداد حدود ۶۰۰۰ خیاط در شهر ازندریان فعال بوده که بیشتر در منازل و کارگاههای کوچک و در کنار خانوادههای خود مشغول هستند.
قدرت الله ولدی، پوشش بیمهای، تسهیلات بانکی و نبود مکان و فضای مناسب را از عمده مشکلات این صنف عنوان و بیان کرد: با پیگیریهای انجام شده احداث ناحیه صنعتی برای صنف خیاطان این شهرستان طراحی و قرار است امروز این طرح مصوب و به مرحله اجرا برسد.
انتهای پیام