stat counter
تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024
  • کد خبر : 1611
  • 17 شهریور 1394 - 12:02
5

مطالعاتتان را افزایش دهید، اصلاح‌طلب می‌شوید

مطالعاتتان را افزایش دهید، اصلاح‌طلب می‌شوید

همایش مدیران و فعالان مستقل اصلاح‌طلب استان آذربایجان شرقی همراه با انتخابات شورای راهبردی اصلاح‌طلبان این استان با حضور تعدادی از نمایندگان قشرهای مختلف از جمله کشاورزان، اصناف و فعالان اقتصادی، اصحاب رسانه، وکلا، نمایندگان شهرستان‌ها، بازنشستگان، جوانان، بانوان و … برگزار شد.

قلم | qalamna.ir :

شورای انتخابات راهبردی اصلاح‌طلبان استان آذربایجان شرقی با هدف دستیابی به وحدت رویه، تدوین استراتژی‌ها و تهیه لیست واحد کاندیداهای اصلاح‌طلب در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی شکل گرفت و از ترکیب نمایندگان احزاب اصلاح‌طلب، مدیران و فعالان مستقل اصلاح‌طلب و نمایندگان اصلاح‌طلب ادوار مجلس تشکیل شد.

در ابتدا انتخاب اولیه‌ای در ۱۷ گروه؛ شامل ۲۱ نفر انجام شد. منتخبین در اولین جلسه، تعداد هفت نفر را از این جمع برای حضور در شورای راهبردی استان آذربایجان شرقی تعیین و معرفی خواهند کرد.

این همایش با حاشیه‌هایی همراه بود که از جمله آن‌ها می‌توان به تشویق شخصیت‌هایی مانند دکتر شریعتی، آیت‌الله طالقانی، دکتر مصدق، دکتر بازرگان، سید محمد خاتمی، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، دکتر روحانی و شهید باکری در هنگام پخش کلیپ مراسم اشاره کرد.

بارها از حضار خواسته شد نظم جلسه را حفظ کنند. برخی نسبت به برگزاری روند انتخاباتی به دست اندرکاران انتقادهایی داشتند. به گفته مسئولان برگزاری همایش، ۵۵۰ نفر برای حضور در انتخابات شورای راهبردی استان پذیرش شدند که از این تعداد، فقط ۴۴۰ نفر آرای خود را به صندوق اخذ رای انداخته‌اند.

بالاخره پس از چهار ساعت، نتیجه انتخابات شورای راهبردی استان در اولین ساعات بامداد روز سه‌شنبه مشخص شد؛ ناصر خدایاری از روحانیت، قره‌باغی از ایثارگران، سرمست از اساتید دانشگاه، خاطره کلیبری از فرهنگیان، روح‌الله رحیم‌پور از جوانان، نیکوخصلت از ورزشکاران، پویا امجدی از هنرمندان، اسدلو از مهندسان، احمد علیزاده از پزشکان، حسین رحیمیان از اصحاب رسانه، مرزوقی از وکلای دادگستری، بانان از کشاورزان، تاری از بازنشستگان، نصرت شاهدی و سید غفار حسینی از مدیران، نیک و پوراظهری از فعالین اقتصادی، آریامنش، رحیمیان و اسماعیل‌زاده از شهرستان‌ها و حمیده بردباری از بانوان توانستند بیشترین آرا را از آن خود کنند.

عباس دوزدوزانی اولین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نماینده دوره اول، دوم و سوم مجلس شورای اسلامی به عنوان اولین سخنران این مراسم تلاش در راستای اصلاح و رفع مشکلات موجود در تمامی حوزه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و مذهبی را یکی از مهم ترین تکالیف اصلاح‌طلبان دانست و افزود: اگر در این انتخابات به دنبال رسیدن به اغراض شخصی و مادی خود هستیم باید بگویم خاک بر سرمان! ولی همه بدانیم که باید با توجه به تکلیفی که داریم و با در نظر داشتن مسائل اخروی در این راستا گام برداریم.

وی با بیان این‌که «از صدر اسلام تاکنون، انقلابی همانند انقلاب اسلامی مردم ایران در کل جهان رخ نداده است» گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، آرمان‌ها و اهداف متعددی برای این انقلاب طرح شده است، ولی باید در طول گذشت بیش از ۳۵ سال از این انقلاب، به بخش زیادی از اهداف و آرمان‌های خود دست می‌یافتیم. آیا به این آرمان‌ها دست پیدا کرده‌ایم؟

وی «اصولگرایی واقعی و به دور از تعصب و وابستگی صرف جناحی» را از مهم‌ترین زمینه‌های لازم برای اصلاح‌طلبی دانست و اظهار کرد: اصولگرای واقعی نیز باید با توجه به همان اصول، اصلاحات را سرلوحه اهداف خود قرار دهد. اصلاح‌طلبی یک حق است و هیچ جامعه‌ای مستغنی از وجود اصلاحات نیست.

این فعال سیاسی خطاب به اصولگرایان ادامه داد: اگر مطالعات خود را افزایش دهید و واقع‌بین باشید، اصلاح‌طلب خواهید شد!

وی تاکید کرد: همه با هم باید اصولی را سرلوحه اهداف سیاسی و اجتماعی خود قرار دهیم که زمینه اصلاح جامعه بیش از پیش فراهم شود.

وی از تمامی تشکل‌ها و فعالان سیاسی اصلاح‌طلب و اعتدالگرایان خواست تا پاکدستی، پاک‌نظری و همدلی و همزبانی را چاشنی فعالیت‌های سیاسی خود قرار دهند تا «در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، مردم جمهوری اسلامی، شاهد پیروزی تفکر اصلاحات همانند ۲۴ خرداد ۹۲ باشند».

مرتضی حاجی وزیر اسبق آموزش و پرورش نیز در ابتدای سخنانش با بیان این‌که حامل سلام سیدمحمد خاتمی به فعالان سیاسی اصلاح‌طلب استان آذربایجان شرقی است، مورد تشویق حاضران در جلسه قرار گرفت و سپس افزود: هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی، رسیدن به نقطه عطف بسیار مهم و بزرگی است تا مجلسی همدل و همگام با دولتی تشکیل شود که مردم آن را پس از چندین سال، به زحمت برگزیده و آن را بر سر کار قرار دادند تا بتواند چالش‌های پیش روی دولت را در تمامی عرصه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و روابط بین‌الملل مدیریت کرده و هماهنگی بین دو قوه مجریه و مقننه را افزاش دهد.

وی تصریح کرد: مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم که حاکی از وجود رکود تورمی در جامعه است، مساله‌ای نیست که بتوان به راحتی آن را حل کرد بلکه این مهم نیز نیازمند افزایش هماهنگی بین قوای مجریه و مقننه است. مشکل پیچیده ایجاد اشتغال برای جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها و برای مردمی که به کم قانع‌اند، برای همه؛ هم برای اصلاح‌طلب‌ها و حتی برای غیر اصلاح‌طلب‌ها به جز آن‌هایی که اهداف خاص دارند زجرآور است. دولت در یک فضای ناهماهنگ نمی‌تواند این مشکلات را رفع کند.

وی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با کشورهای عضو گروه ۱+۵ ادامه داد: کار بسیار بزرگ و ارزشمندی توسط تیم مذاکره کننده هسته‌ای در تعامل با دنیا انجام شد و تا آن‌جایی پیش رفت که امید به حل مسائل و مشکلات موجود را در همه مردم ایجاد کرد. این موفقیت و آرامش، محدود به کشور ما نیست بلکه تعدادی از کشورها و مردمان آن‌ها در سال‌های گذشته از مسائلی رنج می‌بردند ولی هم‌اکنون به یک آرامش نسبی دست یافته‌اند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان این‌که «راهبردهای اصلاحات برای انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی با هماهنگی حجت الاسلام سیدمحمد خاتمی تدوین شده است» اظهار کرد: اگر هر کسی راه خود را برود برنامه‌های دولت پیش نخواهد رفت، مشکلات موجود کشور رفع نخواهد شد و روابط بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورها بر مبنای عزت پیش نخواهد رفت.

وی تلاش برای رسیدن کامل به اجماع را یکی از مهم‌ترین اصول و اولویت‌های اصلاح‌طلبان دانست و گفت: باید در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی، اصلاح‌طلبان نشان دهند که مصداق بارز «همه با هم و نه همه با من» هستند. همه با هم بودن در شرایطی که همه ما به دنبال تحقق صددرصدی خواسته‌های خودمان باشیم تحقق پیدا نخواهد کرد، ولی اگر همه با هم باشیم باید تمام توان خود را برای رسیدن به اجماع و نقطه مشترک به کار گیریم و آنگاه می‌توانیم آرمان‌های اصلاح‌طلبی را یکی پس از دیگری محقق سازیم.

وی با اشاره به استعفای عارف از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری در سال ۹۲ به نفع روحانی ادامه داد: عارف رفتاری را در اخلاق سیاسی از خود نشان داد که تاریخی و ماندگار یود و در تاریخ فعالیت های سیاسی کشور چنین اتفاقی برای بار اول بود که اتفاق می افتاد. فاصله رای او با دکتر روحانی چندان نبود و شاید تعداد آرای وی بر آرا دکتر روحانی می‌چربید ولی از حضور در انتخابات با هدف جلوگیری از تشتت آرا و افزایش وحدت در بین اصلاح‌طلبان بنا به مصلحت کشور، عامه مردم و مجموعه اصلاح‌طلبان و نیروهای متعادل کشور این کار را انجام داد.

حاجی افزود: اصطلاح‌طلب‌ها و متعادلین و طرفدارن دولت و اشخاصی که قلب‌شان به عشق کشور می‌تپید باید در نظر داشته باشند که اولویت اصلاحات در درجه اول، منافع ملی است و خط فکری و شخص من در ذیل منافع ملی قابل تعریف است. ترجیح منافع ملی بر منافع گروهی و ترجیح منافع گروهی بر منافع فردی اولویت اصلی اصلاح‌طلبان برای انتخابات مجلس است.

وی خطاب به فعالین سیاسی اصلاح‌طلب استان آذربایجان شرقی نیز گفت: تصمیم‌گیری‌ها در مورد حمایت از اشخاص با توجه به محبوبیت و پایگاه رای آن‌ها در حوزه انتخابیه انجام می‌شود و مرکز در این زمینه هیچ‌گونه دخالتی نخواهد داشت و فقط تعیین راهبردهای اصلی و کلان در مرکز انجام می‌شود.

وی بر ضرورت «حمایت از جوانان و بانوان برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی با در نظر گرفتن داشتن پایگاه رای مناسب و قابل قبول» تاکید کرد «تا مسئولیت‌های کلیدی و حساس در دست جمع محدودی برای همیشه دست به دست نشود.»

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.