سردار موسی امیری در نشست قرارگاه ترافیکی اربعین که با حضور مسئولان این ستاد در مرز مهران برگزار شد، اظهارکرد: همه دستگاهها در بخش های مختلف از مدت ها پیش اقداماتی را جهت تسهیل و ایمنی تردد زائران انجام داده اند و پلیس راهور ناجا نیز تمهیدات ویژه ای را در این راستا تدارک دیده است.
وی افزود: برای اجرای طرح ترافیکی اربعین استان های کشور به سه گروه استان های درگیر، استان های مسیر و استان های معین تقسیم بندی شده اند.
از پلیس راهور، جانشین پلیس راهور ناجا ادامه داد: دو استان ایلام و خوزستان جزء استان های درگیر هستند که قرارگاه اصلی را در استان ایلام و قرارگاه فرعی را در استان خوزستان مستقر کرده ایم.
امیری خاطرنشان کرد: دسته دوم استانهای مسیر هستند و شامل استان های همدان، مرکزی و کرمانشاه می شوند که معابر ورودی استان های درگیر را پوشش می دهند.
جانشین پلیس راهور ناجا افزود: دسته سوم استان های معین هستند که سایر استان های کشور را شامل شده و وظیفه آنها کنترل و نظارت بر تردد زائران از مبدا است.
وی با اشاره به اینکه پلیس راهور ناجا مسئولیت کار را از پنجم آذر ماه در استان های ایلام و خوزستان بر عهده می گیرد، گفت: تلاش های بسیار خوبی توسط پلیس راه و راهور دو استان صورت گرفته ولی از فردا مسئولیت جاده های ایلام و خوزستان بر عهده ما خواهد بود.
جانشین پلیس راهور ناجا گفت: در حوزه پلیس راه ایلام، ۴۰ تیم کمکی در جاده های این استان مستقر خواهد شد و پلیس راهور تهران بزرگ نیز مسئولیت اجرای طرح ترافیکی داخل شهر مهران را برعهده خواهند گرفت.
وی عمده نگرانی پلیس را دغدغه ایمنی سفر زائران عنوان کرد و گفت: برای از بین بردن این نگرانی مصمم هستیم که قانون را با رعایت اصل متانت و ادب در جاده های منتهی به مرز اجرایی کنیم.
امیری گفت: براساس ارزیابی صورت گرفته از تصادفات اربعین ۹۳، ۵/۳۸ درصد تصادفات در جاده های کم عرض ایلام را انحراف به چپ و ۳۲ درصد تصادفات جاده های خوزستان را سرعت غیر مجاز تشکیل داده است.
جانشین پلیس راهور ناجا تصریح کرد: طی چند روز اخیر حادثه خاصی در رابطه با زائران نداشتیم.