stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۱۸ دی , ۱۴۰۳ Tuesday, 7 January , 2025
  • کد خبر : 171252
  • 07 مهر 1399 - 13:21
4

از پمادی گیاهی برای درمان سوختگی تا دستگاهی برای اعمال شوک الکتریکی به قلب

از پمادی گیاهی برای درمان سوختگی تا دستگاهی برای اعمال شوک الکتریکی به قلب

در جلسه کمیته تجاری‌سازی انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان سلامت تهران چهار شرکت دانش‌بنیان حوزه سلامت طرح‌های فناورانه‌ خود را برای تجاری‌سازی به سرمایه‌گذاران معرفی کردند.

قلم | qalamna.ir :

در این جلسه که امروز دوشنبه(۷ مهرماه) برگزار شد، مجید محسنی، نماینده یک شرکت دانش‌بنیان دارویی، محصول این شرکت را که یک پماد گیاهی برای درمان سوختگی، زخم‌ دیابت، زخم بستر و ترمیم و بازسازی عضله و پوست تحلیل رفته است، معرفی کرد و افزود: این پماد حاصل یک کار تحقیقاتی از سال ۱۳۸۳ تاکنون است که در سال ۱۳۹۴ موفق به اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو و تولید و عرضه به بازار شده است.

وی بیان کرد: این پماد یک ترکیب کاملا آنتی‌باکتریال و آنتی‌ویروس است و با توجه به نوع فرآوری و فرمولاسیون توانایی فعال سازی آنزیم‌های آلکالین فسفاتاز را در بافت دارد که می‌تواند منجر به تسریع روند ترمیم زخم شود. این پماد حاوی اسیدهای چرب و مواد معدنی آهن، کلسیم، مس و فسفر است.

در بخش دیگری از این جلسه، نگین امیری، مدیر اجرایی یک شرکت دانش‌بنیان دیگر، درباره محصولی با عنوان گجت هوشمند پایش سلامت، گفت: این محصول همزمان فشار خون، ضربان قلب، اکسیژن اشباع، نرخ تنفس و دمای بدن را اندازه‌گیری می‌کند.

وی با بیان این که طراحی برد و نرم‌افزار این محصول در ایران انجام می‌شود، اظهار کرد: البته تحریم‌ها برای ورود قطعات ما را دچار مشکلاتی کرده است. قیمت تمام‌شده این محصول حدود سه میلیون و ششصد هزار تومان است و پتانسیل صادرات آن به کشورهای حوزه خاورمیانه وجود دارد.

در ادامه‌ این جلسه، امید شعاعی، نماینده یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم‌وفناوری دانشگاه تهران درباره‌ طرح فناورانه‌ این شرکت، گفت: دستگاه الکتروشوک خودکار یک دستگاه الکترونیکی قابل حمل است که می‌تواند آریتمی‌های قلبی خطرناک که موجب مرگ می‌شود را تشخیص داده و در صورت لزوم با اعمال شوک‌ الکتریکی مناسب موجب از سرگیری ریتم طبیعی قلب شود.

وی افزود: از آن جا که ایست قلبی در عرض چند دقیقه می‌تواند باعث مرگ بیمار شود، لازم است قلب در اسرع وقت دفیبریله شود؛ زیرا با گذشت زمان، شانس زنده ماندن بیمار به شدت کاهش می‌یابد. دستگاه الکتروشوک خودکار به دلیل سبک، قابل حمل بودن و استفاده آسان از آن می‌تواند توسط افراد غیردرمانی (پرسنل آتش‌نشانی، مهماندار هواپیما، پلیس و سایر افراد ناجی) مورد استفاده قرار گیرد و بیمار را از مرگ حتمی نجات دهد.

به گفته‌ شعاعی، تمامی قسمت‌های الکترونیکی دستگاه الکتروشوک خودکار توسط این شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه ساخت تجهیزات پزشکی طراحی و ساخته شده است.

در بخش پایانی این رویداد که به صورت وبینار برگزار شده بود، امید طغیانی، نماینده یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه سلامت درباره طرح خود، گفت: پروژه‌ ما در دو فاز پیگیری شد که در فاز اول آن هدف ما تمرکز بر افزایش سواد سلامت بیماران مبتلا به دیابت بود.

وی افزود: در فاز دوم، بر خلاف فاز اول که مبنای کاری ما بیماران بودند بر پزشکان تمرکز کردیم و ابزارهایی را در اختیار آن‌ها قرار دادیم که پزشکان بتوانند راحت‌تر بیماران را ویزیت کنند. در این فاز، سامانه‌ای طراحی شد که پزشک وارد آن شود و جزئیات مورد نظر خود را انتخاب کند و خیلی ساده به خروجی مورد نظر خود برسد.

طغیانی با بیان این که در این سامانه ۵۰ مرکز به هم متصل شده‌اند، گفت: برای نخستین بار، در این سامانه تصاویر پزشکی نیز وارد فضای دیجیتال شده است.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.