stat counter
تاریخ : یکشنبه, ۱۱ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 1 December , 2024
  • کد خبر : 180283
  • 03 آبان 1399 - 15:03
2

برای پرورش جوجه گوشتی فقط ۴۰ روز دان می‌دهیم

برای پرورش جوجه گوشتی فقط ۴۰ روز دان می‌دهیم

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه مرغداران باید به میزان دانی که دریافت می‌کنند، مرغ تحویل کشتارگاه‌ها دهند، گفت: برای ۴۰ روز پرورش جوجه گوشتی نهاده در نظر گرفته شده و نهاده اضافی برای روزهای بعد از ۴۰ روز اختصاص داده نمی‌شود و مرغ باید در روز چهلم به کشتارگاه فرستاده شود.

قلم | qalamna.ir :

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سعید سعادت – مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی در جلسه هم اندیشی با مدیران سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها در خصوص سامانه بازارگاه و توزیع نهاده‌های دامی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد:  وزیر جهاد کشاورزی بر مراقبت از نحوه توزیع  نهاده‌های دامی تاکید دارد.

وی افزود: کمیته‌های پایش مدیریت باید در استان‌ها فعال شود و مسئولیت این کار و مشکلات آن بر عهده رؤسای سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها است.

در ادامه این نشست، امید گیلانپور – معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد:  توزیع نهادهایی که با ارز ترجیحی تامین می‌شود، باید در سامانه بازارگاه که بستری برای این کار است، انجام شود و باید توانایی‌های این سامانه را افزایش دهیم.

وی افزود: با سامانه‌ای کار می‌کنیم که در کشور نمونه است و باید توانمندی‌های آن را افزایش دهیم. گیلان‌پور ادامه داد: این سامانه توانایی دارد تا همزمان هم نقل و انتقال پول را انجام دهد و هم توزیع کالا در آن صورت گیرد.

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با توزیع نهاده‌ برای مرغ گوشتی در سامانه بازارگاه عنوان کرد: از روز پنجشنبه واحدهای مرغ گوشتی هم توسط سیستم اتوماتیک نهاده دریافت می‌کنند، همچنین در بخش دام هم پس از رفع نواقص احتمالی این کار انجام خواهد شد.

گیلان پور تصریح کرد: بخشی از سامانه که مربوط به رصد تحویل کالا است، در حال به روز رسانی و تغییر بوده و شرکت‌هایی که نسبت به تحویل به موقع کالا تاخیر داشته باشند، تذکر دریافت خواهند کرد، بنابراین از رؤسای سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها می‌خواهیم شرکت‌هایی را که تاخیر داشته‌اند، به مرکز اطلاع دهند تا بتوانیم با این شرکت‌ها برخورد کنیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر در سامانه بازارگاه از زمان ثبت سفارش، محموله ها را رصد می‌کنیم که وارد کشور شده و داخل سامانه عرضه شوند، بنابراین اگر استان‌ها از شرکت‌هایی که وارد کننده نهاده هستند و آن را خارج از سامانه عرضه می‌کنند اطلاعاتی دارند با ما در میان بگذارند.

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با ارتباط سامانه بازارگاه با سامانه‌های مرتبط دیگر خاطرنشان کرد: سامانه بازارگاه ارتباط سیستمی با سامانه‌های مانند سماصط، GIS و قرنطینه دامپزشکی دارد، بنابراین اطلاعات سامانه‌ها را راستی آزمایی می‌کند و اطلاعاتی که در بازارگاه می‌نشیند، نتیجه خوانش این سامانه از سامانه‌های دیگر است؛ پس اگر مشکل و مغایرتی در اطلاعات دیدید باید با ما در میان بگذارید تا رفع شود.

وی افزود: همچنین سامانه بازارگاه به سامانه جامع تجارت متصل است و اطلاعات سامانه انبارها را از طریق سامانه تجارت دریافت می‌کند.

گیلان پور با اشاره به استفاده از حساب واسط اظهار کرد: با حساب واسط می‌توانیم رصد حمل نهاده به واحدهای مرغداری را انجام دهیم و به این منظور، در حال حاضر سامانه بازارگاه در حال خوانش بارنامه‌ها است.

وی تاکید کرد: هیچ واحد مرغداری نمی‌تواند به جای واحدهای دیگر نهاده دریافت کند، مگر این که مسئولیت خرید افراد به تشکل‌ها واگذار شود.

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با قیمت تنظیم بازار برای مرغ گوشتی گفت: در ستاد تنظیم بازار برای کل کشور قیمت مرغ زنده ۱۳ هزار و ۱۰۰ تومان به اضافه ۱۰ درصد ابلاغ شده است.

در ادامه این نشست، مرتضی رضایی – معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: نقش نظارتی سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها با سیستماتیک شدن توزیع نهادها باید بیشتر شود.

وی افزود: باید به صورت روزانه لیست افرادی را که نتوانستند در سامانه بازارگاه نهاده دریافت کنند، ارائه شود تا بتوانیم آن را بررسی و یا افرادی که نهاده خریداری کرده‌اند اما حمل و نقل انجام نشده را شناسایی کنیم.

رضایی ادامه داد: مرغداران باید به میزان دانی که دریافت می‌کنند، مرغ تحویل کشتارگاه‌ها دهند؛ غیر از میزان ظرفیت موجود در پروانه هم نهاده تخصیص داده نمی‌شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد: برای چهل روز پرورش جوجه گوشتی نهاده در نظر گرفته شده اما نهاده اضافی برای روزهای بعد از ۴۰ روز اختصاص داده نمی‌شود و مرغ باید در روز چهلم به کشتارگاه فرستاده شود.

وی افزود: تنها مرغداری‌های مجاز، نهاده دریافت خواهند کرد.

در این نشست، محمدرضا طلایی- مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور نیز اظهار کرد:  روز چهارشنبه ۶۲ هزار تن کنجاله وارداتی در سامانه بارگذاری کردیم که از بنادر تامین شده و پس از ۵ روز به واحدهای مرغداری تحویل خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر ۲۹۰ هزار تن ذرت در سامانه بازارگاه بارگذاری شده است.

طلایی خاطرنشان کرد: در مهرماه جوجه‌ریزی کمتری داشتیم، بنابراین باید رصد و پایش انجام شود تا نهاده به دست مرغداری‌هایی برسد که مطمئن هستیم جوجه‌ریزی انجام داده‌اند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در رابطه با توزیع مرغ منجمد در بازار گفت: روز چهارشنبه حدود ۲ هزار تن مرغ منجمد توسط شرکت پشتیبانی امور دام به بازار تزریق شد که باعث کاهش ۲ هزار تومانی قیمت مرغ در بازار شد.

در ادامه این نشست، احمد طمراسی- رئیس مرکز حراست وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: با نامه‌نگاری‌های انجام شده، کانال‌های خرید و فروش نهاده‌های دامی خارج از سیستم بازارگاه در استان‌ها را بررسی کردیم تا بسته شود.

وی افزود: جلساتی با پلیس مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز داشتیم که شبکه‌های سازمان یافته برای عرضه خارج از سامانه بازارگاه را شناسایی کنند و لیست استان‌ها را به نیروهای انتظامی داده‌ایم، بنابراین انتظار داریم این ارتباط را برقرار کنید تا با تخلفات در این حوزه برخورد شود.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.