استیون هاوکینگ فیزیکدان نظری، کیهانشناس و نویسنده انگلیسی و مدیر تحقیقات مرکز کیهانشناسی نظری در دانشگاه کمبریج بود.این دانشمند فقید نظریات علمی زیادی را ارائه داد و به دلیل فعالیت در کیهانشناسی و گرانش کوانتومی به ویژه درباره سیاهچاله، شناخته شدهاست.
” آلن تورینگ”( Alan Turing)
آلن تورینگ ریاضیدان، دانشمند رایانه، منطقدان، فیلسوف، زیست-ریاضیدان و رمزنگار انگلیسی بود.
تورینگ بهعنوان پدر علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی شناخته شده و مهمترین جایزه علمی رایانه به افتخار وی جایزه تورینگ نام گرفتهاست. او دارای نشان ویژه سلطنتی انگلستان و نیز عضو پیوسته کالج سلطنتی بود.
” ساشا بارون کوهن”( Sacha Baron Cohen)
ساشا بارون کوهن بازیگر، کمدین، فیلمنامهنویس، دوبلور و تهیهکننده انگلیسی است.ساشا پس از گذراندن دوران دبیرستان در لندن، به دانشگاه کمبریج رفت و در رشته تاریخ به تحصیل پرداخت. در کلوپ بازیگران آماتور دانشگاه، در نقشهای متعددی بر روی صفحه ظاهر شد. پس از پایان تحصیل در دانشگاه به عنوان یک مدل مشغول به کار شد و تصاویرش در بسیاری از مجلات مد به چاپ رسید. علی جی، بورات و برونر سه شخصیتی هستند که به نوعی شناسنامه او در سینما محسوب میشوند. مصاحبههای او در نقش علی جی در برابر مشاهیر به خصوص سیاستمداران که بسیار صریح و گستاخ است. طرفداران و منتقدان فراوانی داشته است. او تعدادی از این مصاحبهها را برای جمع آوری پول برای امور خیریه انجام داده است.
” ایان مککلن”( Ian McKellen)
ایان مککلن بازیگر سرشناس انگلیسی است که از فیلمهای معروف او میتوان به سهگانه ارباب حلقهها، هابیت و مردان ایکس اشاره کرد.ایان مک کلین به واسطه حضور در فیلم ارباب حلقهها موفق شد برای دومین بار کاندید اسکار بهترین بازیگر مکمل مرد شود.
” سم مندس”( Sam Mendes)
مندس کارگردان فیلم و تئاتر، تهیهکننده و فیلمنامهنویس انگلیسی است که بهخاطر ساخت اولین فیلم خود با نام زیبای آمریکایی توانست جایزه اسکار بهترین کارگردانی را از آن خود کند.از جمله فیلمهای مطرح مندس میتوان به زیبای آمریکایی، جادهای بهسوی تباهی، جاده انقلابی، اسکایفال و ۱۹۱۷ اشاره کرد.
” چارلز داروین”( Charles Darwin )
داروین زیستشناس و زمینشناس انگلیسی بود که بیش از هر چیز برای یافتههایش در زمینه دانش تکامل شناخته میشود.
“ارنست رادرفورد “(Ernest Rutherford)
رادرفورد فیزیکدان برجسته هستهای برنده جایزه نوبل اهل نیوزلند بود. او در سال ۱۹۱۱ میلادی هسته اتم را کشف کرد به این خاطر او را پدر فیزیک هستهای مینامند. عنصر رادرفوردیم به افتخار او نامگذاری شدهاست.
“جی.جی. تامسون”(J. J. Thomson)
جوزف جان جی.جی. تامسون فیزیکدان انگلیسی بود که در سال ۱۹۰۶ میلادی جایزه نوبل فیزیک را به خاطر کار بر روی خواص الکتریکی گازها به دست آورد. وی همچنین پدر جرج پاجت تامسون بود که او هم در سال ۱۹۳۷ میلادی نوبل فیزیک را گرفت.
“جیمز چادویک”(James Chadwick)
چادویک فیزیکدان انگلیسی بود که در سال ۱۹۳۲ میلادی، نوترون را که رادرفورد در سال ۱۹۲۰ وجود آن را پیشبینی کرده بود، کشف کرد و به همین سبب، در سال ۱۹۳۵ جایزه نوبل فیزیک را دریافت کرد.
“تیلدا سوینتن”(Tilda Swinton)
سوینتن از دیگر فارغالتحصیلان دانشگاه کمبریج، در عرصه بازیگری برنده جوایز اسکار و بفتا شده است.