سه آلبوم «پیام دل»، «گل صحرایی» و «وعده وصال» در ادامه مجموعه آلبوم «ترانههای بنان» از سوی موسسه فرهنگی هنری ماهور منتشر شده است. قطعات این مجموعه را بنان در رادیو یا محافل خصوصی اجرا کرده است.
آلبوم «وعده وصال» شش قطعه دارد که آهنگسازی برخی از قطعات این آلبوم را روح الله خالقی و حسینعلی ملاح برعهده داشتهاند و آهنگسازان برخی از قطعات نیز مشخص نیستند. نوازندگی نی، سه تار، قانون، پیانو و تار در برخی قطعات حسن کسایی، احمد عبادی، مهدی مفتاح، جواد معروفی و لطف الله مجد انجام دادهاند، اما نوازنده برخی قطعات دیگر مشخص نیست. ترانههای «وعده وصال» سروده حافظ، خاقانی، نزاری قهستانی، خیام و مولوی هستند. قطعات این اثر در دستگاههای چهارگاه، ماهور، شور و بیات ترک ساخته شدهاند.
قطعات آلبوم به شرح زیر است:
۱- ساز و آواز (آواز بیات ترک)
مدت : ۱۲:۱۷
۲- ساز و آواز (دستگاه چهارگاه)
مدت: ۰۶:۰۹
۳- ساز و آواز (دستگاه ماهور)
مدت: ۱۱:۴۹
۴- ترانه ی وعده ی وصال (دستگاه شور)
مدت: ۰۸:۳۶
۵- ساز و آواز (دستگاه شور)
مدت: ۱۳:۱۴
۶- ترانه ی غم جهان (دستگاه ماهور)
مدت: ۱۰:۵۸
آلبوم «پیام دل» ۱۰ قطعه دارد که آهنگسازی قطعات این آلبوم را علینقی وزیری و اکبر محسنی برعهده داشتهاند و آهنگسازان برخی از قطعات نیز مشخص نیستند. نوازندگی پیانو و سنتور در برخی قطعات را جواد معروفی و قباد ظفر انجام دادهاند، اما نوازنده تار و ویولن در قطعات دیگر مشخص نیست.
قطعات آلبوم به شرح زیر است:
ترانه ی پیام دل (دستگاه ماهور)
۱- ترانه ی پیام دل (دستگاه ماهور)
مدت: ۰۷:۱۳
۲- ساز و آواز ۱ (دستگاه ماهور)
مدت: ۰۶:۲۷
۳- دیلمان (آواز دشتی)
مدت: ۰۴:۳۹
۴- آواز (دستگاه چهارگاه)
مدت: ۰۴:۱۵
۵- ترانه ی دختر فال بین (آواز افشاری)
مدت: ۰۴:۵۰
۶- تک نوازی (آواز افشاری)
مدت: ۰۳:۲۰
۷- ترانه ی دختر فال بین
مدت: ۰۴:۵۵
۸- ترانه ی الایا ایها الساقی (دستگاه ماهور)
مدت: ۱۲:۰۵
۹- ساز و آواز ۲ (دستگاه ماهور)
مدت: ۱۶:۰۴
۱۰- رنگ (دستگاه ماهور)
مدت: ۰۱:۰۹
آلبوم «گل صحرایی» ۹ قطعه دارد که آهنگسازی برخی از قطعات این آلبوم را علینقی وزیری برعهده داشته و آهنگسازان برخی از قطعات نیز مشخص نیستند. نوازندگی ویولن، تار، پیانو و سنتور در برخی قطعات را علی تجویدی، جلیل شهناز، محمود تاج بخش، رضا ورزنده و مرتضی محجوبی انجام دادهاند، اما نوازنده برخی قطعات دیگر مشخص نیست.
قطعات آلبوم به شرح زیر است:
۱- مقدمه ی دشتی
مدت: ۰۲:۵۵
۲- ساز و آواز (آواز دشتی)
مدت: ۱۶:۴۰
۳- ترانه ی گل صحرایی (دستگاه ماهور)
مدت: ۰۴:۰۷
۴- ساز و آواز (دستگاه ماهور)
مدت: ۰۶:۲۴
۵- ترانه ی گل صحرایی
مدت: ۰۱:۴۹
۶- ساز و آواز (دستگاه شور)
مدت: ۲۱:۲۹
۷- ترانه ی بر چهره ی گل (دستگاه چهارگاه)
مدت: ۰۴:۱۹
۸- ترانه ی ره عشق (دستگاه ماهور)
مدت: ۰۶:۳۷
۹- ضربی ابوعطا
مدت: ۱۱:۰۹
غلامحسین بنان؛ نوه برادر ناصرالدین شاه، یکی از بزرگترین آوازخوانان معاصر ایران بوده که سالها با رادیو و برنامههای گلهای رنگارنگ و گلهای جاویدان همکاری داشت. تسلط وی بر آواز ایرانی و ویژگیهای خاص صدایش، همکاری او با برخی از بزرگترین اساتید موسیقی ایرانی مثل علینقی وزیری، روح الله خالقی، ابوالحسن صبا، مرتضی محجوبی، علی تجویدی و… را رقم زد.
در ۲۷ آذرماه ۱۳۳۶، وقتی بنان با اتومبیل شخصی در جادهٔ کرج مشغول رانندگی بود، با کامیونی که فاقد چراغ ایمنی عقب بود تصادف کرد و در این سانحه چشم راست خود را از دست داد و به همین خاطر همیشه از عینک دودی استفاده میکرد.
غلامحسین بنان در ساعت ۶:۴۵ غروب ۸ اسفندماه ۱۳۶۴ و در سن ۷۴ سالگی پس از اذان مغرب در بیمارستان ایرانمهر تهران درگذشت و برخلاف وصیتش که مایل بود در گورستان ظهیرالدوله به خاک سپرده شود، در دهم اسفند، در امامزاده طاهر کرج به خاک سپرده شد. او مدتها از بیماری دستگاه گوارش و افسردگی رنج میبرد.