هرچند مهمترین مرحله کلاهبرداری، خالی کردن حساب طعمهها بود، اما پس از آن اعضای باند میبایست برای انتقال پولهای سرقتی از شگردهایی استفاده میکردند که لو نروند و به تصور خودشان قابل ردیابی نباشند. آنها برای اجرای این مرحله نقشهای کاملاً حرفهای داشتند.اعضای باند کلاهبرداری از قبل یک شرکت صوری تاسیس کرده و مدعی شده بودند که شرکت آنها تجاری است. آنها سپس افراد زیادی را جذب این شرکت کرده و به آنها گفته بودند که چون شرکتشان تازه تاسیس است، افراد میتوانند با قرار دادن کارت عابربانکشان در اختیار این شرکت، در سود معاملاتی که شرکت انجام میدهد، سهیم باشند.به این ترتیب افراد میتوانستند کارتهای عابربانک بیاستفاده خود را به همراه رمزشان در اختیار این شرکت قرار دهند و بدون انجام هیچ کاری، ماهانه مبلغی را بهعنوان کرایه کارت عابربانکشان دریافت کنند. به این ترتیب بود که افراد زیادی با طمع دریافت کرایه ماهانه، کارتهای عابربانک خود را در اختیار کلاهبرداران قرار دادند. غافل از اینکه قرار است از این کارتها برای پولشویی استفاده شود.
کلاهبرداری میلیاردی
اعضای باند کلاهبرداری که به این شگرد توانسته بودند چندین کارت عابربانک با هویتهای مختلف بهدست آورند، در آخرین مرحله از نقشهشان از این کارتها برای پولشویی استفاده میکردند. به این ترتیب که پس از خالی کردن حساب طعمههایشان با شگرد فیشینگ، مبالغی را که از حساب آنها برداشت میکردند، به کارتهایی که از سرمایهگذاران شرکت قلابیشان دریافت کرده بودند واریز کرده و سپس با استفاده از این کارتها اقدام به برداشت پولها میکردند.آنها با این شگرد حساب صدها نفر را خالی کردند و همه این مبالغ را با کارتهایی که در اختیار داشتند از حسابها بیرون کشیده و به راحتی به جیب زدند.
دستگیری
اعضای باند کلاهبرداری هر روز جیب خود را بیشتر از گذشته پر پول میکردند تا اینکه با شکایت افرادی که از حسابشان سرقت شده بود، تیمی از مأموران پلیس فتای استان مازندران برای شناسایی و دستگیری کلاهبرداران وارد عمل شدند. به گفته سردار مرتضی میرزایی، فرمانده انتظامی مازندران، کارشناسان پلیس فتا با اقدامات اطلاعاتی و بررسیهای همه جانبه موفق شدند، این افراد را که ۶ نفر بودند در شهرهای مختلف مازندران شناسایی کنند.متهمان در عملیات همزمان پلیس در شهرهای چالوس، قائم شهر، بابل، ساری و نور دستگیر شدند و در بازجوییها اعتراف کردند که به بهانه تاسیس شرکت تجاری، کارت بانکی مشتریانشان را خریده یا اجاره میکردند و پس از کلاهبرداری در فضای مجازی و خالی کردن حساب طعمههایشان، با استفاده از کارتها اقدام به پولشویی میکردند.وی با اشاره به کشف ۳۲۰ عدد کارت عابربانک در مخفیگاه متهمان، گفت: میزان کلاهبرداری این باند بیش از ۴۰ میلیارد تومان برآورد شده و افراد مختلفی از سراسر کشور در دام این باند گرفتار شده بودند که تحقیقات تکمیلی در این زمینه ادامه دارد.