stat counter
تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
  • کد خبر : 20342
  • 27 آذر 1394 - 13:03
6

منتجب‌نیا: افراد واجدالشرایط وارد صحنه شوند/لاریجانی در عین رفاقت با ما رقابت سیاسی دارد

منتجب‌نیا: افراد واجدالشرایط وارد صحنه شوند/لاریجانی در عین رفاقت با ما رقابت سیاسی دارد

قائم مقام حزب اعتماد ملی با بیان این​که «نیازمند انتخابات پرشور و نشاط برای تقویت نظام هستیم»، گفت: همه باید تلاش کنند که در جلب اعتماد عمومی نقشی ایفا کنند. باید تمام افراد واجد الشرایط وارد صحنه شوند و این یک حق اجتماعی است و باید برای آگاه‌سازی و حضور مردم زمینه سازی موثر انجام داد.

قلم | qalamna.ir :

حجت​الاسلام رسول منتجب​نیا در نشست خبری در اهواز اظهار کرد: امیدوارم با بازگشایی دفتر حزب اعتماد ملی در اهواز این محل کانونی برای تجمع مردم، صاحبان فکر و اندیشه و به ویژه اصلاح​طلبان و هواداران حزب اعتماد ملی باشد و موجب گسترش فرهنگ تحزب و آموزش این فرهنگ شود.

وی افزود: در ایام ثبت​ نام کاندیداهای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی هستیم؛ نقش رسانه در دعوت و تشویق کاندیداها برای حضور در انتخابات و همچنین در روشنگری جامعه و حساس مسئولیت کردن مردم و شرکت در انتخابات بسیار موثر است.

وی با اشاره به تشکیل هیات‌های اجرایی انتخابات گفت: این مردم هستند که تعیین می​کنند چه کسی وارد مجلس شود و هیچ نهادی نباید به جای مردم تصمیم بگیرد، نظام متعلق به همه است.

وی در پاسخ به این​که «آیا ۳۰ درصد لیست اصلاح‌طلبان به بانوان تعلق می​گیرد؟» گفت: اکنون بحث ۳۰ درصد سهم زنان مطرح است اما نباید بانوان را به ۳۰ درصد محدود کنیم؛ باید فضا و احزاب برای حضور بانوان در صحنه کاندیداتوری فعال‌تر شود؛ ممکن است درصد بیشتری از ۳۰ درصد در لیست اصلاح‌طلبان به بانوان تعلق گیرد اما باید خود بانوان در این خصوص تلاش کنند و این خودباوری و اعتماد به نفس را برای ورود آن‌ها به مجلس ایجاد کرد. باید احزاب تلاش کنند که خانم‌ها در لیست‌های آن‌ها قرار گیرند.

مسئول شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان در استان‌های خوزستان و لرستان اظهار کرد: باید احزاب استان‌ها و شهرستان‌ها و فعالان سیاسی نسبت به تعیین کاندیدا تصمیم‌گیری کنند، البته این کمیته استانی توسط شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان تشکیل می​شود.ترکیبی از چهره‌های ملی استان متشکل از ۸ شخصیت ملی را برای تشکیل این کمیته در نظر گرفته​ایم و از آن‌ها دعوت شده و جلساتی نیز برگزار شده اما به هیچ وجه حق دخالت در سرنوشت انتخابات را نداریم. وظیفه ما ایجاد هماهنگی بین احزاب و نیروهای اصلاح‌طلب است.

وی با بیان این‌که «تلاش دولت در خصوص حمایت از فعالیت‌های احزاب در حد انتظار نبود» اظهار کرد: دولت در خصوص فعالیت‌های احزاب تلاش کرده اما این تلاش‌ها کمتر از حد انتظار بود؛ باید این را بدانیم در دوره گذشته احزاب در انزوای کامل بودند و همواره مورد هجمه دولتمردان قرار می‌گرفتند اما اکنون دولتمردان احزاب را درک می‌کنند و مورد تقویت آن‌ها هستند اما باید قبول کنیم که تلاش در حد انتظار نبود. رییس‌جمهور وعده‌هایی به ملت داده است و باید به وعده‌های خود در سیاست داخلی عمل کند.

وی با بیان این‌که «احزاب نیاز به حمایت دارند»، گفت: دولت توانسته در سیاست خارجی موفق عمل کنند و پرونده ایران در سازمان ملل خاتمه یافت و قطعا این جای خوشحالی دارد اما دولت باید در آینده به مسایل داخلی بپردازد. این انتظار عمومی از رییس‌جمهور وجود دارد که وارد صحنه داخلی شود. رفع مشکلات احزاب، رسانه​ها و مطبوعات و باز شدن فضای فرهنگی و سیاسی به ورود رییس‌جمهور نیاز دارد.

منتجب‌نیا معتقد است: یکی از مشکلاتی که باید دولت آن را حل کند، مقاومت‌های هرج‌ومرج‌طلبانه و قانون‌شکنانه است؛ شاهد آن بودیم که نیروهای خودسر برخوردهای زشتی با برخی شخصیت‌ها در نقاط مختلف انجام و مانع از برگزاری جلسات قانونی شدند؛ از رییس‌جمهور که رییس شورای امنیت ملی است خواستار آن هستیم که به ویژه در آستانه انتخابات، شجاعانه با این قانون‌شکنی‌ها برخورد و این مشکل را حل کند.

وی با اشاره به انتصابات اخیر زنان در خوزستان گفت: این انتصابات قابل تقدیر است؛ این‌که مشاهده می‌کنیم استاندار خوزستان به شعارهای رییس‌جمهور و انتظارات مردم پاسخ مثبت داده و تعدادی از بانوان را در مدیریت استان منصوب کرده، جای قدردانی دارد. همچنین از علمای استان تقاضا داریم که استاندار را بابت این اقدام که در راستای عدالت‌خواهی است تشویق کنند و امیدواریم در سایر استان‌ها چنین روشی ادامه پیدا کند و در نظام به سمتی پیش برویم که در هیات دولت، وزرا و استانداران نیز شاهد حضور بانوان لایق باشیم.

وی درباره تعامل با علی لاریجانی در انتخابات پیش رو گفت: قطعا آقای لاریجانی در مدیریت مجلس حسن تدبیر را به کار برده و توانسته نمایندگان افراطی را از یک چالش نجات دهد. ما نسبت به ایشان تقدیر و تشکر داریم و در این زمینه حمایت می‌کنیم اما آقای لاریجانی در طیف اصولگراهاست که در عین رفاقت با ما رقابت سیاسی دارند.

این فعال سیاسی هم‌چنین معتقد است: باید بدانیم که در سال ۹۲ رمز موفقیت آقای روحانی حمایت بی‌چون و چرا و مقتدرانه اصلاح‌طلبان بود و اگر کناره‌گیری دکتر عارف نبود شاید این پیروزی حاصل نمی‌شد؛ البته عارف با ایثار و فداکاری یک شخصیت جذاب و به یاد ماندنی از خود ساخت.معتقدیم که بیشترین حمایت از دولت از سوی اصلاح‌طلبان است؛ کسی تردید نکند که جریان نیرومند و توانمند مردمی اصلاحات است که موجب شد دولت قدرتمندتر و موفقتر باشد.

وی ادامه داد: دولت اکنون محل حملات گروه‌های افراطی است که غیرمنصفانه دولت را مورد هجوم قرار می‌دهند. اصلاح‌طلبان تصمیم دارند به نحوی از آقای لاریجانی حمایت کنند نه به این معناکه او را در لیست قرار داده​ایم.

وی با اشاره به انتخابات مجلس خبرگان گفت: مجلس خبرگان از حساس‌ترین و سرنوشت‌ترین مجالس کشور است؛ به همین دلیل تمام دلسوزان نسبت به مجلس خبرگان حساسیت نشان می‌دهند. ما حضور هاشمی رفسنجانی در مجلس خبرگان را به عنوان عامل تقویت مجلس خبرگان می‌دانیم. همچنین حضور سید حسن خمینی و دیگر شخصیت ها در انتخابات نیز موجب تقویت مجلس خبرگان می‌شود. همچنین در برخی استان‌ها از جمله خوزستان از من برای حضور در انتخابات مجلس خبرگان دعوت شده است که در روزهای آینده تصمیم نهایی را خواهم گرفت.

قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: تمام سیاست و تمام دلسوزان ملت‌ها معتقدند که نجات هر کشور و ملت از استبدادزدگی، تحزب است. در کشور ما باید بپذیریم که تحزب ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است؛ این‌که چرا احزاب مورد بی‌مهری قرار می‌گیرند و یا مردم آن‌چنان به آن‌ها اعتماد ندارند، بخش زیادی از آن به مسئولان نظام باز می‌گردد که تلاش مطلوبی در این خصوص نکرده و نمی‌کند. باید فرهنگ تحزب در کشور را گسترش و آموزش داد.

وی افزود: احزاب باید پاسخگو باشند. در انتخابات اگر حزبی، فردی را معرفی کرد مردم می‌توانند از آن حزب درباره نامزد معرفی شده سوال کنند و حزب لازم است که پاسخ دهد. ایجاد حزب هیچ​گونه هزینه‌ای برای ملت ندارد بلکه موجب حل مشکلات کشور می‌شود و این به صلاح کشور است.

وی معتقد است: اتفاقات سال ۸۸ یک واقعیت تلخی است، اما نباید به گذشته بازگردیم و به عنوان عامل اختلاف به آن بپردازیم. برخی به این اختلاف دامن می زنند و وحدت را تضعیف می‌کنند البته باید یک روز بحث شود که ریشه بحران چه کسانی بودند و چه کسانی در آن دخیل بودند. بعد از اتفاقات سال ۸۸ دادگاه برگزار و افرادی محکوم و افرادی نیز تبرئه و آزاد شدند؛ به هم زدن وحدت ملی اکنون به بهانه اتفاقات سال ۸۸ می‌تواند بسیار به کشور آسیب بزند. دستگاه قضایی مجرمین سال ۸۸ را مشخص کرده و پرونده آن اتفاقات را بسته است و افرادی که آزاد هستند دستگاه قضایی هیچ مطالبه‌ای از آنها ندارند.

هشتگ: , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.