سعید فرخی روز دوشنبه ۲۴ آذر در ستاد تنظیم بازار استان مرکزی اظهار کرد: در راستای تامین نیاز استان از خروج مرغ بدون مجوز دستگاه های ذیربط و بدون بارنامه جلوگیری و با متخلفین طبق قانون برخورد می شود. دستگاه های اجرایی نیز باید تابع تصمیمات استانی باشند و نباید برخورد سلیقه ای با این موضوع در شهرستانها صورت گیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر میزان جوجهریزی در مرغداریهای استان نسبت به سال گذشته افزایش داشته و در تامین نهادهها نیز مشکلی وجود ندارد، افزود: بر اساس گزارشهای مرکز آمار کشور، استان مرکزی امسال بعد از آذربایجان غربی دومین استان در پایین بودن نرخ تورم است و پایین بودن نرخ تورم در نتیجه همکاری اصناف و نظارت گسترده دستگاههای مسئول حاصل شده است که این مهم باید تداوم داشته باشد.
معاون اقتصادی استاندار مرکزی ادامه داد: روزانه بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ تن گوشت مرغ گرم با قیمت ۲۱ هزار تومان در استان مرکزی توزیع میشود و هیچ کمبودی در این راستا در استان وجود ندارد. قیمت تعیین شده گوشت مرغ، سقف قیمت است و در صورت تغییر روند عرضه و تقاضا امکان کاهش قیمت نیز در این خصوص وجود دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: از ابتدای امسال تاکنون سه نوبت روغن خوراکی به ترتیب به میزان ۱۰۶۰ تن، ۱۸۰۲ تن و ۵۱۲ تن جذب و در حال توزیع است.
سعید جعفری کرهرودی افزود: ۶۰۰ تن برنج وارداتی نیز در استان مرکزی جذب شده که با قیمت ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان در حال توزیع است.
وی در خصوص میوه شب عید استان مرکزی نیز ادامه داد: تامین هزار تن پرتقال و ۵۰۰ تن سیب برای شب عید برنامهریزی شده که در زمان مناسب خرید و توزیع میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی نیز گفت: در یک هفته گذشته ۲۶۹ مجوز کشتار بالغ بر ۳۷۴ هزار قطعه مرغ صادر و ۴۰۲ هزار قطعه کشتار شده و حدود ۸۰۰ تن تولید مرغ صورت گرفته است.
محسن شانقی افزود: با توجه به توزیع روزانه ۱۱۰ تا ۱۲۰ تنی مرغ در استان، در حال حاضر شرایط نسبتا مناسبی در سطح استان حاکم است.
انتهای پیام