از دوره ی شاه ایندتو- اینشوشیناک(۱۹۴۵پ.م) سندی در شوش به دست آمده که اثر مهری بسیار زیباست.در این تصویر شاه در سمت چپ روی تخت ساده ای نشسته است.او عمامه ای بر سر و لباسی گرانبها به تن دارد و با دست راست عصایی خمیده را به فردی می دهد که بنا به نوشته ی اکدی مهر وزیر او(teppir) به نام کوک- سیموت است. شخص سوم ایزد بانویی با دامن شرابه دار است که شادمانه شاهد انتصاب وزیر است.کوک-سیموت این مهر را پای فرمانهایش می زده است.شی عصا مانند ظاهرا نشان مقام وزارت است.
در ایلام “لوح خانه”زیر نظر همین وزیران بوده است.منظور از لوح خانه مکتب خانه ی نویسندگان است،که در ان کسانی که بنا بوده بعدها به مناصت عالی برسند خط میخی را می آموخته اند.از کوک- سیموت لوحی بر جای مانده است که او مدیر مدرسه را به خاطر رفتار بسیار سخت گیرانه اش با منشیان آینده سرزنش می کند.
در این لوح آمده است که :”چرا کاتبان کاراموز را آزار می دهی؟دستور من این است:آزارشان نده!” سندی کوچک که از نظر تاریخ فرهنگ ارزشمند است و ما را به لوح خانه ی شوش در حدود ۴۰۰۰ سال پیش می برد و نشان می دهد که معلمان سختگیر همیشه به شاگردانشان زور می گفته اند.اما از آنجا که احتمالا در میان این شاگردان فرزندان بلندپایگان نیز بوده اند،شاید پدر یکی از آنان شکایتی پیش وزیر برده است و از او خواسته که در تربیت فرزندان رفتار ملایم تری پیش گیرند.