stat counter
تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024
  • کد خبر : 2280
  • 23 شهریور 1394 - 16:14
1

کالباس و سوسیس ارزان قیمت نخورید

کالباس و سوسیس ارزان قیمت نخوریدنایب رییس انجمن صنایع غذایی خراسان رضوی گفت: سوسیس و کالباس ارزان قیمت و با کیفیت پایین مصرف نکنید زیرا خطر تهدید سلامت را در پی دارد.

قلم | qalamna.ir :
سعید کافی افزود: کاهش قدرت خرید مردم، استقبال از کالاهای ارزان قیمت و عدم نظارتهای مستمر باعث شده برخی افراد سودجو محصولات گوشتی بدون کیفیت را عرضه کنند.
وی گفت: سوسیس و کالباس غذایی است که استفاده از آن با شرایط امروز زندگی مردم هماهنگی بیشتری دارد و اگر در شرایط مطلوب تولید شده باشد ارزش غذایی آن از گوشت بالاتر است.
کافی افزود: استفاده از سویا که دو برابر گوشت پروتئین دارد و پایین بودن میزان چربیهای غیراشباع از مزایای نسبی کالباس و سوسیس باکیفیت نسبت به گوشت است.
وی ادامه داد: ۹۰ درصد کارخانه های فراورده های گوشتی در خراسان رضوی استانداردهای تولید را رعایت می کنند لذا کالباس ارزان قیمت و نامرغوب از استانهای دیگر مانند قم و اصفهان به مشهد وارد می شود.
کافی مواد تشکیل دهنده کالباس و سوسیس را شامل تمام اجزا بدن حیوان، سویا، شیرخشک، تخم مرغ یا پودر تخم مرغ، پروتئین گندم و نیز مواد نگهدارنده در صنعت سوسیس و کالباس شامل نمکهای نتیرات و نیترات سدیم برشمرد.
وی گفت: گوشت مصرفی در سوسیس و کالباس باید مرغوبیت داشته و از تمام قسمتهای بدن حیوان استفاده شود.
نایب رییس انجمن صنایع غذایی خراسان رضوی استاندارد مجاز جهانی برای مواد نگهدارنده در تولید کالباس و سوسیس را ۲۵۰ پی.پی.ام اعلام و بیان کرد: حد مجاز مواد نگهدارنده در فراورده های گوشتی در ایران نصف میزان استانداردهای جهانی یعنی حدود ۱۲۰ پی.پی. ام است.

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.