گروه علمی: معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با تغییر در رژیم غذایی بیماران میتوانیم به کاهش و کنترل عوارض بیماری بپردازیم. لیلا آزادبخت، اظهار داشت: برخی از تحقیقاتی که در حوزه علم تغذیه انجام میشود، علاوه بر اینکه در پیشگیری از بیماریها کمک میکند، در افزایش توان افراد نیز مؤثر است.وی ادامه داد: مطالعات علم تغذیه میتواند در سلامت، بهبود و کیفیت زندگی بیماران نقش مؤثری داشته باشد.آزادبخت گفت: میزان درمان و سرعت بهبود بیماری در بیمارانی که علاوه بر مراقبتهای معمول از مراقبتهای تغذیهای هم بهرهمند هستند، بیشتر است.وی افزود: تحقیقات علم تغذیه نشان داده است که با تغییر در رژیم غذایی بیماران میتوانیم به کاهش و کنترل عوارض بیماری بپردازیم.معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یکی از ویژگیهای تحقیقات علم تغذیه، حل مشکلات سلامت جامعه است. انجام و نتایج تحقیقات کاربردی در سلامت جامعه بسیار کمککننده است.
کنترلعوارض بیماریباتغییر رژیم غذایی بیماران
قلم | qalamna.ir :