حسین محمد صالحی، به ظرفیت های قابل توجه شهرستان های غرب استان اشاره و بیان کرد: در حالی که فرصت های خوبی برای رونق تولید و اشتغال در این منطقه وجود دارد اما به دلیل ضعف در جذب سرمایه گذار و برخی پیچ و خم های اداری تا چشم انداز مطلوب فاصله داریم، اگرچه تلاش های گذشته را نیز نمی توان نادیده گرفت.
وی افزود: رایزنی ها و پیگیری هایی تاکنون انجام شده که امیدواریم بتوانیم هم نگاه سرمایه گذاران را به منطقه تغییر دهیم و هم زمینه جذب و ماندگاری آنان را فراهم کنیم.
نماینده مردم فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت به مشکلات بیکاری، محرومیت و مهاجرت به دنبال نبود فرصت های شغلی در شهرستان های غرب اصفهان اشاره کرد و گفت: به دنبال آن هستیم با خروج از فقر صنعتی و استقرار صنایع مناسب، ۲ هزار شغل در این حوزه انتخابیه ایجاد کنیم.
محمدصالحی افزود: استقرار صنایع تبدیلی، کارگاه تولید لوله های پلی اتیلن و صنایع وابسته و کارخانه لاستیک سازی در فریدن که مجوز آن پس از پیگیری های پیچیده و سخت گرفته شده از جمله این طرح هاست.
وی بیان کرد: تلاش می کنیم طرح ها در مرحله کلنگ زنی متوقف نشود و برای به ثمر نشستن آنها در طول دوره خدمت پاسخگو خواهیم بود.
محمد صالحی با اشاره به اهمیت روستاها در تحقق شاخص های توسعه اقتصادی یادآور شد: تاکنون به ۱۸۰روستا از ۲۰۷ روستای حوزه انتخابیه با هدف شناسایی و طبقه بندی مشکلات سرکشی به عمل آمده است.
نماینده مردم فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت با بیان اینکه تامین آب آشامیدنی پایدار مطالبه دیرین اهالی چهار شهرستان غرب اصفهان است، افزود: با وجود اینکه این شهرستان ها جزء حوضه آبریز زاینده رود محسوب می شوند در بخش آشامیدنی از نعمت آب سالم و پایدار محرومند، کمااینکه در بخش کشاورزی نیز با سیاست های تبعیض آمیز دست و پنجه نرم می کنند.
محمد صالحی افزود: افزون بر ۱۰ سال از پیگیری مساله تامین آب آشامیدنی پایدارغرب اصفهان می گذرد اما متاسفانه با پیگیری در این چهار ماه دریافتیم به دلیل کارشکنی ها و سنگ اندازی ها دریغ از یک نامه که به سازمان برنامه و بودجه در این خصوص ارسال شده باشد.
وی ادامه داد: با پیگیری های انجام شده مجوز از سوی وزیر به امضا رسید و نتایج بررسی کارگروه ها تایید شد.
محمد صالحی با بیان اینکه ۲ مرحله اعلام رسمی طرح به بخش خصوصی نیز در روزنامه ها انجام شد که مورد استقبال قرار نگرفت افزود: در مجموع همه این موارد باید طی می شد تا طرح به کمسیون ماده ۲۳ سازمان برنامه و بودجه برود و سپس ردیف اعتباری گرفته و جزو طرح های ملی لحاظ شود.
این نماینده مجلس اضافه کرد: چنانچه ضرورت طرح تصویب شود آبفای کشور آن را به مناقصه می گذارد و پیمانکار طرح مشخص می شود .
در زمان حاضر، اهالی نزدیک به ۷۰ روستای شهرستان های فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت از کمبود آب رنج می برند و آب آشامیدنی حدود ۳۰ روستا با تانکر تامین می شود که چنانچه طرح تامین آب آشامیدنی شهرستان فریدن از منابع پایدار اجرا شود، مردم هفت شهر و ۹۷ روستا در چهار شهرستان غرب اصفهان از آبرسانی پایدار در بخش آشامیدنی بهره مند می شوند.
نماینده مردم فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت در مجلس شورای اسلامی افزود: پس از ۱۲ سال آبرسانی سیار، با پیگیری های صورت گرفته بزودی مردم روستای سینه خیز شهرستان چادگان از آب لوه کشی بهره مند می شوند.
محمد صالحی، تحویل یک دستگاه سی تی اسکن به بیمارستان شهید رجایی داران(بخش مرکزی فریدن)، راه اندازی دستگاه دیالیز بیمارستان چادگان همزمان با دهه فجر، در نوبت تحویل قرار گرفتن دستگاه سی تی اسکن بیمارستان فریدونشهر و آغاز احداث بیمارستان بویین میاندشت با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را از نتایج پیگیری ها و مکاتبات خود در حوزه بهداشت و درمان برشمرد.
وی اضافه شدن سیب زمینی و پیاز به فهرست محصولات راهبردی و تعیین قیمت اصلی آنها را از مهمترین مطالبات نمایندگان در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی برشمرد و افزود: کارگروه ویژه ای برای این موضوع در مجلس متشکل از نمایندگان مجلس، نماینده اصناف و نمایندگان کشاورزی آغاز بکار خواهد کرد.
محمد صالحی افزود: با پیگیری های انجام شده مقرر شد سهمیه تراکتور چهار شهرستان غرب اصفهان افزایش یابد.
عضو کمسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس اظهار کرد: مطالبات مردم در حوزه منابع طبیعی را با جدیت پیگیری می کنیم، نه اجازه می دهیم دولت تصرفی در زمین های مردم داشته باشد و نه تجاوز به حریم منابع ملی و اراضی کشور را نادیده می گیریم.
وی افزود: در این رابطه نخستین جلسه کارگروه رفع تداخلات در استان برگزار و پرونده هایی تشکیل شد.
انتهای پیام/